Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Igen, hallottam.
lazán kapcsolódó dolog:
A szomszéddal össze volt kötve a gépünk hálóba. Bölcs és előrelátó módon hol vezette el a hálókábelt? A villámhárító mögött
. Volt a kábelen vagy 3-4m ráhagyás, azt gondosan feltekerte az egyik oldalon, aztán átvezette egy csövön, amit leásott a földbe, hogy ne a levegőben kelljen elvezetni, majd a másik végét éppcsakhogy ki tudta húzni a gépéig. De ehez az kellett, hogy a villámhárító mögött menjen. Nem igazán értettem, hogy miért nem hagyott nagyobb részt a leásás utánra, hisz a túloldalon meglehetősen fix rögzítések voltak.
No mindegy, azóta már egy ügyes mozdulattal le is szakították a vezetéket, ha őket nem érdeklik a gépemen levő cuccok, akkor kész, nem erőltetem a kihúzást.
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS routerek
- Terraria
- További aktív témák...
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Volt a kábelen vagy 3-4m ráhagyás, azt gondosan feltekerte az egyik oldalon, aztán átvezette egy csövön, amit leásott a földbe, hogy ne a levegőben kelljen elvezetni, majd a másik végét éppcsakhogy ki tudta húzni a gépéig. De ehez az kellett, hogy a villámhárító mögött menjen. Nem igazán értettem, hogy miért nem hagyott nagyobb részt a leásás utánra, hisz a túloldalon meglehetősen fix rögzítések voltak.