- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Grafiqs
üzenetére
''Ha nem hergelitek akkor Ő sem szól vissza ennyi.''
Ezzel van egy kis bökkenő:
Eddig nem sok közöm volt a sráchoz és a továbbiakban sem lesz, de az egy dolog, hogy én nem szólok be neki, de úgy vettem észre, hogy ő akár minden ok nélkül oda-oda bök másoknak egyet-egyet. Mindez egészen addig nem zavar, amíg nem én vagyok a kiszemeltje és nem sérti az igazságérzemet a mondandója, amit gyakran igen arrogánsan ad elő. Sok esetben nem is tartalommal, hanem a stílussal, a hangvétellel van bajom. Egyszerűen sugárzik róla a felsőbbrendűség és a megnemértettséggel vegyes dac, hogy márpedig én akkor is megmutatom.
Elismerem, hogy szakmailag biztosan nagy koponya, és sokmindenhez ért, de könyörgöm ne ilyen stílusban tegye. Direkt csinál céltáblát/mártírt magából, mert élvezi a helyzetet és a moderátorok kegyeit. Neki nem lehet visszaszólni, mert azzal csak felhergeljük, ugyanakkor el kell viselni a provokatív magatartását. Mindamellett már megint róla van szó, úgyhogy takarékra is teszem magam, de ez most nagyok kikivánkozott belőlem.
Aktív témák
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest