Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
Aktív témák
-
Hequila
őstag
Házigazdák!
Azt lehet tudni, hogy hányan vannak azok a regisztrál felhasználók, akiknek a hozzászólásszáma < 2 ? -
Hequila
őstag
Na remélem, hogy mostmár az aláírásom mindenkinek megfelel, és nem lesz moderálva!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként valamelyik házigazda megírhatná, hogy az oldal tetején, ajol a vga -k rekpednem mé nem repkednek mondjuk tridentek, vuduk, meg ilyesmi. Szerintem más is szívesen látna ott ilyen dolgokat! -
Hequila
őstag
De én most komolyan kérdezem, hogy létezik olyan op.rendszer, a winfoson kívül, ami a fent említett kritériumokat teljesíti?
-
Hequila
őstag
Na ne csináljátok má házigazdik :)
És akinek meg ba... -nem akarok csúnyán beszélni (írni), mert kiregisztrálnak innen- párosodó szmájlok vannak az aláírásában? Az nem irritáló (mondjuk nekem tetszik, ami nem jelent semmit, mert ez a bill gécc is tetszett nagyon)
Ja és Bagoly: Ha mutatsz nekem valami olyan op.rendszert, ami kompatibilis a játékokkal (nem a márióra gondolok) és tudja ugyan azt, mint a winfos a különböző területeken (videó, audió, stb...) akkor máris arra váltok át, de komolyan!
Na tehát az a kérds, hogy a szmájl fejbelövése mehet-e?
Lehet, hogy egy kicsit provokatív volt, de vallja be mindenki, hogy tetszett! -
Hequila
őstag
na ne csinád má

-
Hequila
őstag
ne csináld má megin

-
Hequila
őstag
váááááááá
Hát akkor:
-
Hequila
őstag
Akkor némi változtatással:
-
Hequila
őstag
Na akkor talán majd most:

-
Hequila
őstag
Másnál látszik az a kép, amit néhány hozzászólással ezelőtt beraktam?
-
Hequila
őstag
Van valakinek ötlete, hogy mé nem müxik?
Nem én b@sztam el, egy animált gif lenne -
Hequila
őstag
Hogy lehet az aláírásba képet berakni? Valaki magyarázza má el nekem, de úgy, hogy én is megértsem! Szóval aprólékosan onnan kezdve, hogy a vinyómon már meg van a kép. Valamelyik szerverre fel kéne rakni, és utána hivatkozni rá? Na, valaki írja má le!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest