Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nezd meg ezeket => Bővebben: link, ha mindent le kell szedned tokeletes, ha csak egy reszet, akkor merulj el a beallitasaikban (en a teleport pro-t hasznalom, eleg jo cucc)
de mondjuk ha a filenevek valahogy sorban kovetik egymast, akkor jo pl a getright is, mert az tud olyat, hogy sorban egymast koveto nevu file-okat leszed, pl.: kep%#%.jpeg, ahol, %#% helyere o berak egy-egy szamot, az altalad megadott intervallumbol az altalad megadott lepeskozzel
erdeya: ki vagy Te itt, hogy csak ugy kiosztasz valakit? nem hinnem, hogy van itt olyan dolog, ami nem ferne be az off topic-ba (mondd, hogy nem az zavart, hogy ujonc az illeto, mert ilyen alapon egy fanatikus tagnak sincs mit irnia ide) -
erdeya
senior tag
Figyi kolléga!
Ez itten az off topic. Ha nem találsz a kérdésednek megfelelő topicot újat nyitni meg nem akarsz, akkor ott az azonnali kérdések órája topic. Nincs kedvem linkelni...
Gonosz vagyok? Sebaj...
Esmein: Bizony, én paráztam is, mert a melóhelyen vagyok és egész reggel 403 volt. De már jóóóóóó!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- AMD FX
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest