Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dreamcaster
üzenetére
És elárulnád, miért kéne kicserélnem?
GTA3, CoD, MoHAA, Wolfenstein, AvsP2... ezekkel játszom... nem kell ehhez 9700pro. Engem nem izgat, hogy hány pont. Egyszerűen nincs nagyobb kártyára szükségem. Az utóbbi években alig jött ki olyan játék, ami jó lenne.
Tökéletesen elégedett vagyok a 8500-tel. Tisztában vagyok azzal, hogy csere esetén legalább mi lenne az a kártya, amire cserélném. De az nem a 9700pro, hanem 6600GT
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
GTA3, CoD, MoHAA, Wolfenstein, AvsP2... ezekkel játszom... nem kell ehhez 9700pro. Engem nem izgat, hogy hány pont. Egyszerűen nincs nagyobb kártyára szükségem. Az utóbbi években alig jött ki olyan játék, ami jó lenne.