- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Megvagyok úgyahogy. Ja, sajna idén érettésgizek 6 tantárgyból. Ma adtam le, hogy javítsák a cuccot, mert két választottból szeretnék érettésgizni. Szal májusba: matek, töri, német, magyar, közgáz, infó.
Továbbtanulni? Húha. Nehéz kérdés. Eddig 3-at néztem ki, de még itthoniaknak is bele kéne egyezni.
Első a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi kara (ez lenne a legjobb, mert ~20 kilométerre lakok miskolctól), második a Debreceni egyetem 6 féléves műinfója, harmadik meg BMF Neumann János, Mérnök-informatika szak asszem. De pestre nem nagyon akarok menni én, mint vidéki ember, meg aztán nem is az én világom. De ha nem miskolc, akkor az lenne a legjobb megoldás, mert ott vannak a rokonok, ahol tudnék lakni. De holnap bújom át jobban a könyvet, hátha találok valami jó szakot, amit mondjuk szivesen végigcsinálnék, mert a fent felsoroltakhoz semmi kedvem, de szükség kényszert szül.
Aktív témák
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest