Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem is elmenne a kedvem tőle..
Azért van egy dolog,ami érdekes.A nyáron vettem egy tévét,nem voltam teljesen biztos benne hogy nem gyárihibásat kaptam(a 100hz-es tévék zizegnek kicsit,de ezt akkor még nem tudtam),nosza,elmentem egy magyar hi-end hifi-s meg tévés oldalra,a fórumra,és megkérdeztem a lámer kérdésemet,meg pár másikat mellé(de ilyen szinten,hogy mit mivel kell összekötni,hogy szóljon).
Reakció?
Senki se küldött el anyámba,senki se fogta a hasát a röhögéstől,senki se mondta hogy kereső(pedig biztos hússzor elmondták már ugyanezt)hanem szépen leírták hogy mi merre hány méter.
Ezt itt a PH-n nem biztos hogy meg tudná valaki csinálni mostanság.
(pedig annyira már nem elit hely,mint azt sokan hiszik[ennek ellenére úgy viselkednek az újoncokkal mintha külön kérvényt kéne benyújtani topiknyitáshoz]..félre ne értsen senki,én is új jövevény vagyok itt,tőlem is hígult az oldal.az elit helyet én a 2000-es plusabit-ra értettem,amikor még csak a full hozzáértők és a pc addiktok látogatták az oldalt.ma?rgb...)
de ez már nagyon off..
Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest