- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Trollbalint: pontosan olyan dolgokra gondoltam, mint amit fokukac írt.
Hogy csiripelnek a madarak, megnézed miylen csodálatos a természet, vagy hogy süt a nap.
Azaz hogy olyan dolgokban lásd mega szépséget, amit eddig észre sem vettél, vagy csak felületen néztél.
Hogy tovább láss az anyagias világon, és ne ez foglalkoztasson.
(Persze akinek mindennapi megélhetési gondjai vannak, vagy lesznek, mint pl. nekem a közeljövőben, az nem tudja ezt ''sutba dobni'')
Én is szeretek vásárolni, és tudom amiatt, mert örömet okoz ha valami jót , olcsón szerzek. De ez nem igazi boldogság....
Mindenesetre meg kell próbálnia az embernek túllépnie ezen a szinten, méghozzá oylan szintre, hogy mindegy legyen a döntés.
Azaz: ne legyen katasztrófa az sem ha valamit nem vesz meg, de az sem ha megveszi...(értsd ne legyen ebből lelki dolog....)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Crimson Desert
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OTP Bank topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vírusirtó topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- Honor 200 pro
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest