Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
A negyedét alig értettem, mert elég érdekesen beszélt.
A lényeg az, hogy se az úszás, se a konditerem nem segít ezen, max annyit tesz, hogy az izom eltakarja. Tehát hiába csinálsz akármit, ez ugyanúgy meg fog maradni, csak ráhízol, vagy rágyórsz, és amiatt nem fog látszani. (Magyarul 5 évig kínontam magam uszodába, gyógyúszáson, stb-n a nagy semmiért)
Megkérdezték tőlem, hogy hány éves vagyok, milyen magas vagyok, pszihésen zavar-e a dolog, meg hogy hogy viszonyulok a műtéthez.
Most elküldtek még kardiológiára (EKG, csak hülyén fogalmazva), meg valamitüdőmittoménmire (bele kell fújni egy ilyen sz*rba, aztán kilök egy értéket). A poén az, hogy nemrég lettek ezek csináltatva (Fél éve asszem, de lehet, hogy van az egy is), és negatív volt.
Persze szintén a nagy semmiért megyek el erre a két vizsgálatra, mert ez nem befolyásolja annyira a dolgokat. Azt mondta, hogy ezt csak az új eljárással lehet megoperálni, a régivel nem (tehát nem lesznek a bordáim széjjelvágva, nem szedik ki a szegycsontomat, hanem csak kapok kultúráltan egy fél méteres vágást az oldalamba, ahol behelyeznek egy platinadarabot, ami jó sokáig ott fog maradni).
Jövő hét szerdán kell visszamennem, és akkor dönti el, hogy mi lesz.
Üdv: Balu
Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest