Hirdetés
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Csak h teljes legyen a kép, megnéztem megint a két szalagavató videód; gart még1x, nagyon jól sikerültek, de ezt már mondtam párszor. :) Állati érdekes viszont, h egy teljesen, 100%osan kivülálló, jelen esetben én, pár kép hatására mennyire ''interpolál'' (:D) köztük! Bár semmi alapom nincs, csak pár kép, ill néhány mp videórészlet, mégis van egy többé-kevésbé egész képem (ami termszetesen és szüxségszerűen baromira el(kell hogy )tér(jen) a valóságtól) a osztályról, az azt alkotó emberekről, a hangulatról. Valószínüleg nagyon is igazuk volt a gestalt-pszichógusoknak. :)
Hát, ami meg őt illeti... hát. :B Ezt is már leírtam régebben, a második pár mp videó ezen is csak dobott... nem is kicsit. Drukkolok az az érettségitekre! :) Add át neki is! :DDD
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest