- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Ehh, na hát igen. Az, amit behoztak a PHP-val, nevezetesen hogy belekódolhatsz a html-be, az addig jó, amíg olyan kis egyszerű vackokat írsz, amilyenekre eleve hasznáták. Utána már nem előnyös keverni a dolgokat, a html-t jobb különvenni, sablonba. A JSP meg ugye egy kicsit más, ott lehet a saját tag-ekkel is meg a beanekkel bűvészkedni, tehát úgy alakítani a bulit, hogy a JSP-t magát a designerek is össze tudják dobni. Legalábbis nekem ez jött le abból, amennyit olvastam róla. Így viszont már tényleg érthető, hogy mikor is van gáz.
-
td
senior tag
Az.
Node a jsp eleve javás, nem? Mit értesz az alatt, hogy belegányolnak java kóddal?
Sokat amúgy nem foglalkoztam vele, csak ismerkedés szintjén olavstam róla pár éve, és úgy tűnt, mint egy PHP, amiben van ''némi'' plusz is (EJB-k, meg hasonlók rémlenek). Tehát hogy nem különbözik rettentő sok mindenben a PHP-től. -
emitter
őstag
megkérdezhetem, h java-t mire használod? értem ezalatt h kliens vagy szerver oldalra?
php és java hogyan kommunikálnak egymással?
asszem nyáron én is elkezdek belemászni a javába
meg php/mysql-t sem ártana megismernem közelebbről.. húú, mikor lesz nekem ezekre időm 
télleg, java milyen adatbázist tud kezelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

meg php/mysql-t sem ártana megismernem közelebbről.. húú, mikor lesz nekem ezekre időm