- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Ehh, na hát igen. Az, amit behoztak a PHP-val, nevezetesen hogy belekódolhatsz a html-be, az addig jó, amíg olyan kis egyszerű vackokat írsz, amilyenekre eleve hasznáták. Utána már nem előnyös keverni a dolgokat, a html-t jobb különvenni, sablonba. A JSP meg ugye egy kicsit más, ott lehet a saját tag-ekkel is meg a beanekkel bűvészkedni, tehát úgy alakítani a bulit, hogy a JSP-t magát a designerek is össze tudják dobni. Legalábbis nekem ez jött le abból, amennyit olvastam róla. Így viszont már tényleg érthető, hogy mikor is van gáz.
-
td
senior tag
Az.
Node a jsp eleve javás, nem? Mit értesz az alatt, hogy belegányolnak java kóddal?
Sokat amúgy nem foglalkoztam vele, csak ismerkedés szintjén olavstam róla pár éve, és úgy tűnt, mint egy PHP, amiben van ''némi'' plusz is (EJB-k, meg hasonlók rémlenek). Tehát hogy nem különbözik rettentő sok mindenben a PHP-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest