Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Ehh, na hát igen. Az, amit behoztak a PHP-val, nevezetesen hogy belekódolhatsz a html-be, az addig jó, amíg olyan kis egyszerű vackokat írsz, amilyenekre eleve hasznáták. Utána már nem előnyös keverni a dolgokat, a html-t jobb különvenni, sablonba. A JSP meg ugye egy kicsit más, ott lehet a saját tag-ekkel is meg a beanekkel bűvészkedni, tehát úgy alakítani a bulit, hogy a JSP-t magát a designerek is össze tudják dobni. Legalábbis nekem ez jött le abból, amennyit olvastam róla. Így viszont már tényleg érthető, hogy mikor is van gáz.
-
td
senior tag
Az.
Node a jsp eleve javás, nem? Mit értesz az alatt, hogy belegányolnak java kóddal?
Sokat amúgy nem foglalkoztam vele, csak ismerkedés szintjén olavstam róla pár éve, és úgy tűnt, mint egy PHP, amiben van ''némi'' plusz is (EJB-k, meg hasonlók rémlenek). Tehát hogy nem különbözik rettentő sok mindenben a PHP-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged