Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
addikt
pentax 55-300-ról némi info??? lehet várok az objektív vásárral és akkor inkább ez mint az 50-200.
-
golyani
addikt
baaah nem tom mit vegyek. Pentax 50-200, Sigma 70-300 APO DG macro vagy Tamron 70-300. sigmának kétes a minősége, ma olvastam Fotovideo újságot it a sigmát szerették jobban és írták h a tamronnak nem fém a bajonettje, a Pentaxot meg a fórumokon szeretik.
a nagyoknál a macro az ami csábító a pentaxnál meg az h rosszat nem igen hallani róla. ellenben egy DCR-250-el a pentaxból is macros lesz. -
golyani
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
egyik ismi mondja h neki ilyen van ő anno 6 éve vette 15-ért. és mondom egyszer még jó lehet
. mit kell tudni róla? -
golyani
addikt
egy ilyen mit érhet manapság?
-
golyani
addikt
válasz
TOM.......
üzenetére
írja hogyha nem kell akkor pentax

-
golyani
addikt
Pentax K10D-re szeretnék kezdő zoom telét venni, de nem igazán tudok dönteni:
Pentax smc DA 50-200 F4-5,6: sokan dícsérik h megéri az árát. de a photozine tesztjébne nem szerepel vmi fényesen
Tamron AF55-200mm F/4-5.6 Di-II LD Macro: erről nem sok infot találtam, de egy kicsit gyanúsan olcsó (35k körül)
TamronAF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro és Sigma 70-300/4-5.6 APO DG Macro super: innen a sigmának a minősége hagy kivetni valót maga után azaz ki kell fogni belőle a jót, ellenben a tamronnal nem szokott gond lenni. egyedül azt nem tudom h szükségem van-e a 300mm-re
mint mondottam kezdő vagyok, egyelőre csak a 18-55-ös alapobim van.előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igazából nyaralásig már nem jönne meg a 50-200 és utána meg szülinapom van kapok anyagi támogatást... 

a nagyoknál a macro az ami csábító a pentaxnál meg az h rosszat nem igen hallani róla. ellenben egy DCR-250-el a pentaxból is macros lesz.