Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    válasz mrmarkus #13321 üzenetére

    Egy kis adalék, hogy mindenki tisztában legyen vele, mi is folyik most MO-n. A gyártó cégek nagy része menekül. Múltkor elbeszélgettem egy üzlet tulajával, akinek azért vannak összeköttetései, és felvilágosított, hogy a forgalmazás nem éri meg a gyártócégek részére.
    Most, hogy mi igaz belőle, az ő ismerőse leült tárgyalni egy nagy céggel, hivatalos forgalmazó szeretett volna lenni... végignézték a számokat, meg az ÁFÁt, aztán kiröhögték... (persze lehet ez is csak egy városi legenda, de jelen helyzetben teljesen életszerű).

    A helyi boltban meg Manfrotto cuccot próbáltam rendelni. Gondoltam nem a neten rendelem meg, mert onnan nem jönnek a kisebb dolgok, vagy nagyon nyögvenyelősen. Erre a csaj nyomkodja a billentyűket, és azt mondja: az van ideírva: csak rendelésre. Hát akkor nem merem neked megrendelni a központi elosztóból, mert már fél éve nem jött meg a Kata táska, amit valakinek ígért.
    És akkor jött a válasz: a hivatalos forgalmazónak túl sok a kintlévősége, és nincs miből árut hoznia. Ezért nyögvenyelősen jönnek a cuccok, holott ahonnan hozzák tele van árukkal. Azt ajánlotta, hogy inkább rendeljem meg az Ebay-ról. Canon, Nikon jöhet, a többiek menekülnek... Canon se viszi túlzásba, Nikonnak jobb a PR-ja MO-n.

    Szóval másutt, külföldön nincs probléma. Nekem meg hozzá kell szoknom a külföldi rendelésekhez...

    [ Szerkesztve ]

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Új hozzászólás Aktív témák