- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz Shkiz0 #57473 üzenetére
Értem.Valóban jól sikerült a Corsair RMx tápsorozat, bár a tesztek szerint a Seasonic FOCUS Plus 550W picit jobb lett és mivel az is bőven sok abba a HTPC-be ezért lehet jobb választás lett volna Én is nemrég cseréltem tápot, ezért megnéztem több tesztet meg jó sok adatot és bár sokáig nálam is a Corsair volt a befutó, ezek alapján végül a Seasonicot vettem..
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
szasanyi
félisten
válasz Shkiz0 #57469 üzenetére
Milyen HTPC-t építesz te amibe 650W Gold táp kell? Persze ha megy bele egy Vega56 is akkor érthető de viszont az úgy HTPC lesz? Csupán érdeklődöm, de remélem nem vagyok túl indiszkrét.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
myk74
senior tag
válasz Shkiz0 #57155 üzenetére
Ők esetleg? :
http://www.veress-autokarpit.hu[ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
Tothgera30
Ármester
-
szasanyi
félisten
válasz Shkiz0 #55300 üzenetére
Mint mondtam: annyiért meg is érdemli! Penge kép, nem vitás. A baj az, hogy több okból - a kereslet visszaesése, a "bányászat+, stb. miatt - nagyon túlárazottak.
-
szasanyi
félisten
válasz Shkiz0 #55297 üzenetére
Én nem bányászok, így átlagos felfogással- vagy ha úgy tetszik alkalmi játékosként - gondolkodva ez horror. Aki ezt kifizeti, az nagyon megérdemli, hogy ilyen kártyája legyen. És még csak nem is Vega64 (no, nem mintha az sokkal jobb lenne ilyen horror árért). De ahogy látom az CPU-k hasonlóan "jó árú" cuccok, így belegondolni sem jó mennyibe fognak kerülni az új, VEGA iGP-vel érkezők.
-
szasanyi
félisten
-
PLaci58
addikt
válasz Shkiz0 #49910 üzenetére
Nekem is van már több mint egy éve. Szépen dolgozik, csak unalmas, hogy hol vizet, hol kávét kér, hol meg takarítani kell (Saeco Primea Ring Cappuccino Plus) Akkor jó választás volt? Mondjuk drága volt, mert belefutottam hazahozáskor egy traffiba
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
nagyúr
válasz Shkiz0 #48062 üzenetére
Mivel a rengeteg hitegető közül senki sem ért ide, és vitte el, plusz nagyon útban van, leengedtem az árát. Utolsó ára 65.000 HUF, csak KP, részlet nincs, beszámítás max továbbra is VGA (ATI 7950 / NV 750 környéke) , és ebből már egy forinttal sem engedek többet!
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Tamás9x
őstag
válasz Shkiz0 #47800 üzenetére
Garantált háh huh ez nekem jujj ez sok Kérlek ne menjünk bele Giga. Maradjunk náluk, ha nem kiell tv meg telefon(amit a net sebességedből csípnek le, nem pluszba adják, és még mindig natolva vagy
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Golyo69
senior tag
válasz Shkiz0 #47796 üzenetére
Hali!
Nekem most Giga van de eddig Digi volt...csak azért jöttem át hogy majd vissza megyek mert ugye meglévő ügyfél nem köthet akciós csomagot csak ha legalább három hónapig nincs net vagy telefon...vagy vmi ilyesmi....mindegy
De egyenlőre maradt a giga mert semi baj nincs vele, stabil 100/100-as van és eddig hibátlan
Én mindkettőt ajánlom
Tehát amelyik olcsóbb azt választanám, mert ugyanazt tudja
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
-
Tamás9x
őstag
válasz Shkiz0 #38110 üzenetére
Na akkor látom szakmabeli vagy Írtunk FW-t az 5400 CPE szériához, de tényleg romlik a zaj miatt a jelerősség, sajna az 5 is telítődik, van kint egy szeléssávú scan antennám, nem vagyok elragadtatva a sprektumtól ami visszaköszön 2-3 naponta a képernyőn
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
andyTM
őstag
válasz Shkiz0 #28087 üzenetére
[Gyekis és Társai Kft.] - ők foglalkoztak ilyennel, kérdezz rájuk, hogy aktuális-e még, akár holnap is....
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz Shkiz0 #26521 üzenetére
Nem nyíregyházi vagyok, de a debreceni topicban volt már olyan "eladóval" dolgom, aki veri a mellét, hogy neki mennyi pirosa van, de amikor lebeszéljük, hogy miket hozzon nem azt hozza, azt sem úgy, meg a cuccokból hiányzik mondjuk 4 lefogató csavar...
Aztán még én mászkáljak utána dolgoknak mert neki derogál házhoz vinni a cuccot, meg a haverját küldi stb.
Csak azért nem adok az ilyennek fekete pontot, mert lusta vagyok leírni, s begépelni mindent, hogy az illető milyen senkiházi.
Én magamban elrendezem, h tőle, soha semmit, de eddig hála az égnek nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak a PH-val, egy két esettől eltekintve. -
-
szasanyi
félisten
válasz Shkiz0 #26508 üzenetére
Így igaz, plusz hozzávenném a hivatalos, papíros garit is. Ha nem vagyunk barátok de legalábbis jó ismerősök akkor ~70k-t sokan nem tesznek kockára. Persze ha kevés az ész és/vagy sok a pénz ezek nem számítanak, és én kérek elnézés!
-
szasanyi
félisten
válasz Shkiz0 #26503 üzenetére
Ha csak kedv kérdése lenne valszeg hozhatnál egy IFA platónyit is. Gyanítom a többség nem tud vagy nem akar (és ez a rosszabb, ez nem kérdés ) ennyit VGA-ra áldozni.
-
-
DonThomasino
veterán
válasz Shkiz0 #24597 üzenetére
Így tényleg nem lesz autó csere.
szasanyi : Mindehol csökkentik de MO on emelkedik az ár.
Az iphone is nálunk a legdrágább világ szinten
ez is azt mutatja hogy ez egy gazdag ország.
MO én így szeretlek..............[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
nagyúr
válasz Shkiz0 #17287 üzenetére
89-03-ig gyártott Suzuki Swiftre való gyári 13"-os acélfelni szett (4db) eladó.
A felniknek nincs semmi baja, de mivel vettem alufelnit a kocsi alá, a télihez meg van már 4 felnim így ez feleslegessé vált. A felniken rajta van még 4db nyári gumi, ami elég kopottas, de 2-3 hónapot még el lehet vele simán mászkálni ha úgy adódik.
A 4db felni ára 15K (gumi nélkül is, a gumikat ajándékba adom)
Ha kell csinálok képeket is.
Átvétel Vásárosnaményban és 50km-es körzetében.
Érdeklődni priviben, illetve telefonon. (adatlap)Plusz vannak ezek is. [link]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest