- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
yako
tag
válasz
Balinov #1662 üzenetére
Hi Bal!
Kicsit kusza a történet, de ha jól értem "nem kevés megmarad".
Kérdezném, hogy ha nem túl indiszkrét, hogy mennyi az annyid, amiből sok marad?
Ráadásul kapásból jó melót kaptál, mondjuk ehhez - remélem - nem csak a szerencséd kellett.
Mindamellett nem tudom meddig lehet bírni, hogy csak ennyit csinálsz egy hónapban: meló, kaja, net.Mert ennyit vettél számba.Azt nem, hogy esetleg elmetek egy teszemazt moziba, meginni egy Guiness-t, esetleg évfordulón kajálni, vagy megnézni más városokat, vagy a britteket.Esetleg hazalátogatni - ez sem olcsó...
Kalkulációnak jól hangzik, de azért majd a tapasztalatokra is kíváncsi leszek.
Párod is szerencsés, hogy olyan szakmája van, ami keresett és megbecsül odakint, és meg is fogják fizetni remélem.
Bocs a szkeptikusságért, szurkolok nektek!!! -
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #1662 üzenetére
na msot ugyebár a minimálbér, 40 órával 1k juró felett van, szal ha a párod fizujából félremegy 300 szórakozásra+nyaralásra, az akkoris havi 700 juro félretett pénz, ha mind2 en minimálbéren vagytok..... itthon ennyit soha nem teszel félre
Bali van egy csomo hasznalt ruha uzlet a varosban... es tele van uj ruhaval!!! Boltok bevisznek elozo evi kollekcioökat, meg kifuto cuccokat, mert ezek a boltok beteg gyerekeknek gyujtenek... vettem 10 juroert uj, cimkes nike pulcsit, 7 juroert uj cimkes springfield ingeket, 12 juroert uj cimkes levis nadragot..... es meg sorolhatnam, vettem fillerekert alig hasznalt markas ruhakat, olyanokat6 amik kb 1-2* lehettek valkakin, nem tetszett azt ingyen beadta
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest