- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Kétszer ment el.
-
athomi
veterán
Még csak most nézem, hogy a PIT klánnak befőtt lett. Most biztos kutyául érzik magukat.
-
athomi
veterán
Boldog Születésnapot PyroS!
-
athomi
veterán
szabin vagyok egész héten, ha kell egy lámi beugrós szóljatok
-
athomi
veterán
Jól vagyok köszönöm.
A melóhelyen jól elvagyok, a kollégák rendesek és segítőkészek, bár sok időt nem tudnak velem foglalkozni, mivel rengeteg a munka. Agyilag eléggé lefáradok nap mint nap, mivel rengeteg új információ bombázza az agyamat egyszerre.
A munka utáni délutánjaim viszont elég unalmasak, sajnos magam vagyok és nincs mit csinálnom. Internetem nincs (és úgy néz ki nem is lesz), a TV-n meg csak a 3 alapcsatornám van. Talán ha hosszabbak lesznek a nappalok, és kicsit az idő is enyhül, akkor elmegyek sétálni a város szélén található "hegyekbe". -
athomi
veterán
micsoda élet van itt
-
athomi
veterán
hát, nem túl nagy az élet
-
athomi
veterán
szombaton leszek
-
athomi
veterán
Sziasztok!
Hazajöttem hétvégére (igen, már elköltöztem vasárnap), történt vmi érdekes a héten? -
athomi
veterán
A tegnapi waron eléggé kikaptunk, bár szólhattatok volna, hogy szükség lesz rám, mivel nekem Gerus szólt 9:45-kor, hogy meglesz e a létszám. Én meg csak kapkodtam a fejem, hogy mi a francról beszél.
Mindenesetre Gerussal együtt meglett a min. létszám, úgyhogy lement a war.
Az ellenfél jobb volt nálunk, jobban működtek csapatba, ennyi, de hát ez mégis csak egy nyugdíjasklub. -
athomi
veterán
Úgy látom a tegnapi ellenfél kielemezte a demomat, megnézték rajta a nagy semmit és elfogadták az eredményt.
-
-
athomi
veterán
Sima győzelem az esti waron. Az ellen kicsit elégedetlenkedett, a war végén a demómra azonnal igényt is tartottak.
Elvileg ma este az SN klánnal játszanátok, de eddig még egyik warjukon sem jelentek meg, és valószínűleg a ma estin sem fognak. Tehát a =NYEV= klán biztos továbbjutó.
-
athomi
veterán
Beszélem a BWT-sekkel, Gerus rajta a dolgon.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #6216 üzenetére
Így már értem, és legalább nem fogunk elbeszélni egymás mellett.
Szóval, a tegnapi waron eléggé kikaptunk. Azt egy szóval sem mondom, hogy az ellenfél játékosai butították a grafikát, de az tény, hogy az ilyen mértékű butítás hozzájuttathat egy-két plusz nyert körhöz. Azt gondolom te is érzed, hogy nem ugyanolyan 6/14-gyel fordulni, mint 8/12-vel. Egyrészt nem reményvesztetten fordul a csapat, másrészt a szorosabb eredmény több izgalmat nyújt.
A tegnapi ellenfél jobb volt nálunk, akár használtak butítást, akár nem, a war végeredménye ugyanaz lett volna. Jobbak voltak nincs ezen mit túlragozni. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #6214 üzenetére
"Skillel kell lenyomni őket nem látvánnyal...ennyi..vagy saját szerveren kell játszani..."
Ezt kicsit bővebben vagy egyértelműbben is kifejthetnéd, mert nem egészen egyértelmű mire gondolsz, épp ezért nem is reagálok egyelőre.
Egyébként ez még csak nem is a max. butítás.
-
athomi
veterán
=NYEV= klán!
Mivel nyitva van a BWT szerver, így gondoltam megnézem a PB konfigurálásukat. Sajnálattal kell közölnöm, hogy tulajdonképp semminyire sincs bekonfigurálva a PB a szerveren. Tulajdonképp a cvar-ok szabadon állíthatóak, még FPS korlát sincs. Tudom, hogy ez csak egy fun játék, de szerintem erre ügyelhettek volna. Ugyebár nem mindegy, hogy az ember EZT látja vagy EZT, illetve egy kicsit erősebb konfiggal a 2. képen látható grafikán megvan a 333 FPS, ami szintén előnyhöz juttat (több golyó talál, kevesebb ér, helyenként hangtalan mozgás).
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #6157 üzenetére
Sztem proci függő is valamennyire. Nem tapasztaltad még ki mennyit megy max. a proci? Nekem magasabb órajeleket (3.4 Ghz) csak magasabb fesszel hajlandó menni (1.4V). Inkább nem erőltetem és maradok a 3.00-3.20 Ghz-nél (1. 31V), ráadásul a szutyok Zalman sem hűti túl hatékonyan a fent említett órajelen és feszen. Majd ha lesz egy kis időn és kedvem, akkor visszabarkácsolom a Hyper TX2-t, csak a HT2-nek utálom a felfogatását, úgyhogy át kell alakítani.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #6145 üzenetére
Giga lapok ilyenek, nekem is Bios-ban beállított 1.35V-nál Win-be CPU-Z szerint 1.31V-om van, de terheléskor ez még lemegy 1.296V-ra. És minél nagyobb a fesz, annál nagyobb a drop.
Erről jut eszembe, Zalman hűtőket kerüljétek, túlárazottak, elavultak és szarok. A Hyper TX2 fele annyiba sem kerül, mint a Zalman 9500, mégis jobban hűt.
-
athomi
veterán
- a textúrákat a menüben is be lehet állítani extrára (cfg paranccsal is állítható, mint minden más)
- promod-ban nincsenek árnyékok, hiába állítod be a menüben
- ha valaki nem tud fix 125 FPS-sel játszani, azon a fix 250 sem fog segíteni
- tudom hogy senkit nem érdekel, de jövő hét közepétől csak hétvégente leszek elérhető -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #6097 üzenetére
Ezt nem is vitattam.
Ovecsnek jeleztem, ha kellek, akkor szóljon és megyek (persze csak ha ráérek). De ha nincs rendesen beállítva a pb a szerón, akkor rám senki ne számítson. Tudom, ez csak egy fun kupa, de ilyen erővel pb nélkül is lehetne játszani...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #6095 üzenetére
sok szerveren azért nincs beállítva, mert nem is tudja az admin, hogy ilyen is van
-
athomi
veterán
Nekem csak az nem tiszta, hogy egy vagy kétmapos egy-egy meccs.
Sajnos ez nem derül ki egyértelműen az oldalból.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #6080 üzenetére
szerkesztés gombot nem tetszik ismerni félisten uram?
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5992 üzenetére
nem kell már neki az origi?
-
athomi
veterán
Látom már kiderült, hogy nem bírja a CL4-et 860Mhz-en. Úgy néz ki a GeiL már tényleg szutyok chip-eket használ, bár meglepő, hogy még ennyit sem bír. Régen még egy Value is bírta a 860Mhz-et CL4-ben.
A proci hőmérsékletét ne idle-ben nézd, hanem load-ban, tehát terhelés közben. Gondolom nem kell magyarázni miért.
A ramot meg ne erőltesd 2.3V-on, ha nem megy 2.1V-on, akkor hagyjad a fenébe. -
athomi
veterán
válasz
Balinov #5934 üzenetére
Ilyen beállítások mellett azért ne várj brutál FPS-eket (pl. 200). Ha nagyon a szépségre mész, akkor jó így, mert bőven játszható értékeket kapsz így is, de ha kicsit frag-re is szeretnél menni, akkor olyan beállításokat keress, ahol megvan a fix 125 FPS.
Én egy E5200-at vettem volna, mert árban alig van különbség az E2200-hoz képest. Több cache van benne, magasabb órajeleket lehet elérni vele alacsonyabb feszültségen, és kevésbé melegszik. Persze ahonnan rendelted nem tudom mennyi volt árban a különbség a kettő között.
-
athomi
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket
Kívánok minen -=NYEV=- Tagnak és Családjának! -
athomi
veterán
válasz
Balinov #5899 üzenetére
Pubon javarészt parasztba dobálják a nade-ket, általában könnyen elkerülhetőek, bár megesik, hogy a random nade-t a leglehetetlenebb helyre is bedobják.
A pályákat úgy találják ki, hogy bármelyik útvonalra rá tudjanak nade-elni néhány másodperccel a kört kezdete után. Nyilván ha semmiképpen nem akarsz felrobbanni, akkor a kezdőn kell maradnod, akkor viszont elfoglalják a plantot, onnan pedig már vesztes helyzetben vagy. Meg kell próbálni elkerülni a nade-ket, meg ugyanúgy az ő rush helyeikre is nade-elni. Aztán majd lesz ahogy lesz.
-
athomi
veterán
Mostanában nem voltam elérhető, mivel megszűnt az internetem. Mától azonban ismét van netem, tehát elérhető leszek.
Nemrég jöttem haza buliból, tök ideg vagyok, mivel a pultos lehúzott 700FT-tal. Abszoltút hülyének és részegnek nézett. Holnap (vagyis ma) elmesélem.
-
athomi
veterán
látom kicsit mérséklődtek a hardver árak
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #5801 üzenetére
Hogyne lennék. Néha írok is a topikba.
Az írországi látogatásomból úgy néz ki nem lesz semmi.
A múltkor kicsit felhúzott egy msn-es beszélgetés során haverom barátnőjére és elment a kedvem a kilátogatástól. Nincs kedvem arra a néhány napra a barátnőjéhez igazodni. Ráadásul a tesója és annak felesége is ott lakik.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5797 üzenetére
mivel ne legyen gondja?
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5624 üzenetére
ez egy általános iskolás egyenlet, vagy milyen normálisra gondoltál?
és még mindig 0.75 a jó eredmény -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5618 üzenetére
látom te is tudsz számolni
-
athomi
veterán
Itt Magyarországon sokkal többről van szó, mint hogy drágább lesz minden, meg hogy sokak munkahelye megszűnik. Ez minden országot érint.
Nálunk most az a helyzet van, hogy megpecsételődött, az ország még 30 év múlva is egy büdös csóró állam lesz, aki tele van hitellel. Szvsz erről a magyar emberek tehetnek. -
athomi
veterán
Vacanton a 3. körben léptem le TS-ről, mivel nem válaszoltatok az egyik kérdésemre, amit 3x tetem fel. Tehát addig szerintem hallanotok kellett. Nekem elég erősen úgy tűnt, hogy amikor kérdeztem hallotok-e, akkor nekem jött a válasz. Mindenesetre ha Sipi és Lorenzo is megerősíti, hogy az én hangom nem hallották, akkor én kérek elnézést.
Lorenzo: Én baromi rosszul játszottam, nem tagadom. Mostanában csak Cod2-zök. Egy hete nem nagyon játszok Cod4-gyel, talán az 1 hét alatt egyszer néztem be a DS klán szerverére egy fél órára. Ott alig bírtam tartani az 1:1-hez statomat, máskor meg 18/2-kel vagyok, szóval ez elmond mindent. Ennek ellenére ha az esti war-on 5 lett volna belőlem, akkor a taktikával nem lett volna gond.
SipiBcs: Tessék kommentálni.
-
athomi
veterán
Már meg ne haragudjatok, de én nem warozok veletek többet.
1. Kérdezlek TS-be titeket, ti meg szartok rám. 3x kérdeztem meg ugyanazt, egyre hangosabban. Semmi válasz nem jött vissza. Aztán megkérdem hallotok-e (gondolván a mikrofonom a szar), és jön a válasz, hogy persze.
2. Crossfire-en támadunk, az ellen egyszer sem jött be "B" plantra...egyszer sem! Az első 20 mp után már ketyeghetne a plantunk, de ehelyett mindenki kalandozik valamerre...Természetesen az első miatt vagyok kiakadva, a második már csak egy számomra erősen irritáló dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest