- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish #5518 üzenetére
Spyware terminator beazonosított pár gyanús elemet, le akartam törölni őket, de nem engedte, rstart után, win betöltődése előtt azonban felajánlotta a törlést....
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish #5515 üzenetére
Mondom, hogy se asztal, se tálca, feladatkezelőből meg nem tom hogyan kell futtatni a rendszervisszaállítást...
De mind1, lényeg h megoldódott -
ovecs
senior tag
Kinyírta a gépemet egy szemét vírus, nincs se desktopom, se tálcám, feladatkezelőből azért fut néhány dolog... lehet, hogy ma formázom a rendszer partíciót......
-
ovecs
senior tag
Én már "meg is rendeltem a cod5 öt"
, szóval tudjátok, hogy pénzt ki nem adok játékra, de este tesztelem a teljes verziót
Kicseréltem a monitorom az asszonyéval, így a 17colos 12ms samu helyett most van egy 19 colos 5ms samu monitoromremélem ettől majd jobban megy a gém
-
ovecs
senior tag
Remek ez a cod5... még ki sem jött a játék, de wh már van hozzá
Az ilyen tegnapi kis majmokat is rákötném az ekére, aztán egész nap csak nyomnám a traktornak -
ovecs
senior tag
Gyerekek am este kivágott a pb a ds szerverről...
megnéztem a pb t a gépemen erre ezt írja ki: This version of PBSetup is outdated. Please download a new version from http://www.evenbalance.com.szóval akkor most vmi újabb pb-t kell leszednem?
-
ovecs
senior tag
válasz
SipiBcs #5390 üzenetére
Én is úgy emlékszek, hogy Hunor néha beirkált, és nem hallottam a szavát az este folyamán... Viszont beszéltem hozzá azt tudtam, hoyg hallja, sőt akkor is beszéltem amikor már nem volt ts en gyerpi írta is h már nincs
És tényleg beszéltük vacant elején, h érdekes lesz, mivel csak 3an tudunk beszélniJa és Sipi: tényleg za kellett hozzá, néha én is vagyok paradicsom
-
ovecs
senior tag
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én téged baromira nem hallottalak ts en.. Sipit és Lorenzot hallottam csak..
Szóval az a persze nemtom lehet nem neked ment vagy nemtom.......
Én mindenesetre tuti h egész este nem hallottalak azt hittem nem beszélhetsz vmiért a mikrofonbaLorenzo nyugi, vedd be a gyógyszert, ez csak egy játék
-
ovecs
senior tag
Én az u600 al szemezek, használtan szeretnék 1et kifogni 15k körül
-
ovecs
senior tag
Megjöttünk Krakkóból, király volt a víkend
-
ovecs
senior tag
Hát ma igen szarul megy a munka.... Asszem nem pihentem ki magam eléggé....
Fél 5 kor le is lépek, mert a főnök elment vmi egy hetes tréningre, szóval lehet kicsit huligánkodnicsak nehogy jöjjenek a vasúti rendőrök
-
ovecs
senior tag
Én most értem haza, király volt
Útközben találkoztunk 2 vasúti rendőrrel isszóval király volt
Egyetlen negatívum, hogy lépcsőn volt pár jégfoltKépek hamarosan tolom felfelé
-
ovecs
senior tag
huu vazz, nekem akkor fagyott állandóan a gép, meg fagytam kifelé amikor felraktam a progiját az egérnek, és cod4 közben használtam a 2 extra gomb valamelyikét....
szóval esélytelenBali tod én melóztam már Dublinban, meg van kinn pár barátom.... Meló, ba hát igen valami irodai dolgot szeretnék amjd csinálni, meglátjuk
-
ovecs
senior tag
Jah remélem a szerverpénzt nem felejtettétek el aki még nem küldte
Tényleg nem sürgős, csak ne feledkezzetek emg róla
-
ovecs
senior tag
Pedig Booz ból egy is sok volt
Boozbácsi vége a fiatalságnak, jöhet a barnapelenkaNa azért örülök, hogy te boldog vagy
-
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
Jah ma kipengettem a szervert, este majd küldöm a bizonylatot is az fgcklan nak
-
ovecs
senior tag
Na egyelőre úgy néz ki, hogy megyek a klántalira, sőt saját sofőröm lesz( Boozbácsi
)
Ki jön még????
Esetleg ha valakit út közben fel tudunk venni az jelentkezzen- Hunor akár téged is el tudnánk vinni ha eljönnél valameddig vonattal (mondjuk Ózd
)
-
ovecs
senior tag
Bocsi srácok, hogy elkurtam a ma estét, de hörcsög vészhelyzet van itthon, reggel megyünk is az állatorvoshoz
-
ovecs
senior tag
Na gyerpi akkor jó lenne lassan lefixálni, hogy mikor is lesz pontosan az a hétvége, vagy lesz e mert lenne egy céges üdülésem is október első hétvégéjén, habár én inkább a klántalálkozóra megyek ha lesz
-
ovecs
senior tag
válasz
Balinov #4762 üzenetére
Nekem is olyan szettem van mint pyros nak
, szerintem elég jó, bár késelés helyett néha véletlenül megnyomom a dpi gombot
, de ez csak azért van mert nyomi vagyok
"Szia!
Érdeklődni szeretnék, hogy folytatjátok-e a szerverbérletet, mert a szerver bérleti ideje 2008-09-01-n lejárt ( 62.112.194.67:28964). Amennyiben folytatni szeretnétek, kérlek, küldd el nekünk a bérleti díjat úgy, hogy 1 héten belül megérkezzen hozzánk. Ha nem érkezik meg ennyi idő alatt, a szerveretek futását szüneteltetni fogjuk.
A szerveretek rendelési száma/azonosítója: F012347Üdv,
FGC Team"Gyerekek a másik szeróra majd jöhet a lóvé
-
ovecs
senior tag
3*3720ft=11160
Nos akkor szerintem ennyi felé kéne osztani:
Ovecs
Pyros
Gyerpi
Sipi
Booz
Lorenzo
Hunor11160/7=1595ft lenne a szerver /fő, természetesen ez az összeg 3 havi szerverbérlésre elég.
ha valakit kifelejtettem aki fizetni szeretne annak bocsi, kérem jelezze
-
ovecs
senior tag
Na akkor szerverbérlés!
3*3720ft, ezt kell elosztani annyi főre ahányan béreljük
Aki be akar szállni lóvéval az holnap jelezze, hogy összeszámoljuk hány felé menjen
-
ovecs
senior tag
Na akkor szerintem a 20 as szervert fogjuk meghosszabitani 3 honappal.
Este minden klantagnak kuldok privit a bankszamlaszamommal es za osszeggel -
ovecs
senior tag
ACHTUNG!ACHTUNG!!!
Na akkor szerverbérlés, mit és hogyan béreljünk tovább?
-
ovecs
senior tag
Megjöttem, sajnos nincs májam és kicsit remegnek a kezeim, merrt 5 napja csak piáltam, pecáztam, fürödtem, de főleg az első
8 tól kis lődözésre szomjazok -
ovecs
senior tag
Nah nem rontom itt tovább a levegőt, megyek nyaralni
-
ovecs
senior tag
Gyerekek azt hiszem ma sikerült munkám során összefutni a világ talán legbutább szőke nőjével.
Komolyan mondom ha nem a 21. században lennénkakkor lehet h a csaj már éhenhalt volna.
Mivel idegileg teljesen kikészített ezért este nem leszek....
Este egy pár felesre+sörre, egy jó zuhanyra és alvásra vágyok csak -
ovecs
senior tag
Na akkor a mai war eredményei:
[Erős kezdés]
A folytatás sem rossz
A végén már feladtákAz első körben kicsit taroltam
-
ovecs
senior tag
Lehet, hogy mostanában idegbeteg vagyok, de szerintem érthető, hisz nemrég kezdtem dolgozni, és estére rendesen lefáradok, nameg idegeskedek is sokat, hogy megfeleljek a melóhelyen
Azért napi 1-1,5 óra codot szoktam nyomni amikor tudok, de néha Timivel csinálok közös estét.... -
ovecs
senior tag
Úristen! Annnyi itt a feszültség, hogy mindjárt elfüstöl a gépem a túlfesztől
Egyébként én nem értem mi van...Fostam egy jót reggel, de a fülem még mindíg fáj
-
-
ovecs
senior tag
Egy kis délelőtti pubolás [link]
Booz kibékültetek? -
ovecs
senior tag
Booz le is tudna engem vinni kocsival, és még benzinpénzt sem kér
-
ovecs
senior tag
Hű, lehet, hogy tegnap a chilis babra nem kellett volna sört tolni, mert ma már a belemet is kifostam
Faszán indul a reggelPyros az csak 3v2 volt, mert én közben 20 percig telefonáltam
-
ovecs
senior tag
válasz
kavicssli #3917 üzenetére
Nincs itt semmi gáz, a taták mindíg is taták maradnak majd....
Egyszerűen nyár van, van akinek kevesebb ideje van, van aki többet van a szabadban, és ez így normális...
Ha megnézitek nem nagyon van olyan este, hogy legyünk 8an, mostanában a 2 klánból is csak 5-6 ember szokott lenni, de majd télen biztos megint tömegnyomor lesz......
Szóval nincs itt gáz, élvezzük a játékot, ha sokan vagyunk, mi ugyanúgy elmegyünk gémelni külön is.....
-
ovecs
senior tag
Na megjöttem, elugrok valami moslékért a boltba, magamhoz vételezek pár sört is, és 8 fele jövök lődözni
-
ovecs
senior tag
Na elmentem az esküvőre, kedden jövök
-
ovecs
senior tag
válasz
SipiBcs #3758 üzenetére
Dumbaster eleg jo arakkal dolgozik, es a szallitas is olcso, esetleg haz nelkul en is le tudok neked vinni egy gepet, mert pl holnap is megyek csabara.....
Irokez digital-Dubmaster tuti olcsobb, mond h nem kell szamla, csak gaipapir es akkor ad adasvetelit vagy mi, de garanciaval is nagyon korrekt, szal tole kerjel arlistat.....
jah ha 1-2 honapot varsz akkor radeon 4850 -
ovecs
senior tag
válasz
SipiBcs #3752 üzenetére
Nézd meg a konfigot az adataimnál.. ennél erősebb nem kell...
lap+procc+kuler megvan 25-28k, a ram az kb 7k, 6k egy tap....
40böl megvagy vga, vinyo nelkul,,,, ennel erosebb gep csak crysisra kell96gt kapsz 20k korul hasznaltat, egy 500as vinya 15k, persze sata2
szal komplett gep 75k, 80 hazzal -
ovecs
senior tag
Gyerekek épp tréningen vagyok
Mondhatom nagyon izgiDe nem baj, hamarosan itt az 1 órás ebédszünet
Sajna 3 kor tolhatom vissza a seggem melózni
Amúgy megnéztem, 3ghz es p4 ek vannak 1 giga rammal(persze csak akinek nincs lapija...) jah meg integrált 64 megás vga.... -
ovecs
senior tag
Andris gém
[link]
-
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
Feljövök msn re vagy skypera és a srác egyből eltűnik
Felhívom, erre khm izé-izé.... khm izé-izé..... khm majd!!!
Bali: Egyenlőre napi 1-2 óra faszverés, 1 óra ebédszünet, minden órában 10 perc cigiszünet...
10re megyek 4 kor hazaküldenek....Sajnos holnap megjön a manager, úgyhogy végetér a szerencseszériám
Mondjuk engem 3-4 óra is kikészít a monitor előtt, elég unalmas, scannelt számlákat kell leregisztrálnom, majd jóváhagyás után lekönyvelni....
Mondjuk szerencsére még csak betanulok, így nem nagyon hajtanak -
ovecs
senior tag
[link]
lekvár -
ovecs
senior tag
Gyerekek túléltem az első napom az IBM nél, kis segítséggel, mert 3 kor már hazaküldötek(látta a főnök, hogy szétrohadt már az agyam a sok infótól, meg most már a könyvelést csinálják, azt meg kb szerdától fogom tanulni)
BOOZ nem lesz 1-2 vagy akár 3 hétig, ma befeküdt egy klinikára és a szemét fogják műteni.
Este jövök 1 ,óra lődözésre, de többre nem mert álmos vagyok, és a monitortól folyik a szemem.Lorenzo ezt a pesszimizmust meg vagy abbahagyod, vagy beindítom a szavazatszámlálást arról, hogy mész e vagy maradsz, de ahogy elnézem a közhangulatot én a helyedben nagyon igyekeznék megváltozni. Párszor felbasztam már magam miattad, többet nem szeretném, mert kikapcsolódni járok ide, idegeskedni ráérek a nap többi részében...
Nem kell mentegetőznöd, legalább 3-4* már eljátszottad ezt, ahogy mondani szokták ez az utolsó figyelmeztetésGyerpi a passzív gigabyte 96gt nagyon jó, hangtalan és még szoftveres vmodot is tud
-
ovecs
senior tag
Booz ajánlom figyelmedbe [link]
Na ezt már elmennék megnézni -
ovecs
senior tag
Csütörtökre várható 3-4 cod2, ami így előzetesben már el is fogyott
-
ovecs
senior tag
Gyerekek elvileg felvettek az IBM hez
Elvileg holnap kezdek csak elfelejtettek szólni az állásközvetítőtől
Szóval holnap még itthon vagyok -
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish #3288 üzenetére
Remélem majom lesz vagy banán
-
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
szerintem estefelé megjön búza bácsi is
-
ovecs
senior tag
Na akkor kedves klántársak!
Szerintem van pár fontos dolog amit meg kellene beszélnünk:
1. Javaslom a közös ts használatát ip: 62.75.204.153:8975, pass privátban akinek még nincs meg. Ott is van saját szobánk, ahol gyülekezhetünk, ugyanúgy beszélgethetünk. Azt hiszem ebben az esetben nem lenne olyan probléma, hogy elkerüljük egymást vagty hasonló.
2. Ha egy klántag elmegy valakivel vagy valakikkel warozni, úgy értem nem klántárssal akkor szerintem az okés, persze csak abban az esetben ha nincs valami közös program megbeszélve.
3. Nem fogok mindenkire mindíg ráirogatni xfiren... Na jó, kirakok egy matricát a monitorra
4. Lorenzo, Sipi, elnézést kérek ha rosszul esett az, hogy ma nélkületek mentünk warozni, ts en senki sem volt, nekem meg cod hiányom volt, ezért felmentem a másik ts re, ott spontán alakult ki a dolog... ráadásul egyikőtök sem játszott épp, ha játszottatok volna biztos, hogy rátokírok...
-
ovecs
senior tag
Olá! Avagy üdv skacok!!!
Alszok 1-2 órát, aztán benyomok pár hideg sört, mert a kintiek elég szarok voltak, 1-2 feles és 7 körül jövök is gémelni! -
ovecs
senior tag
Micsoda finomságokra akadok itt [link]
BÓZBÁCSI-BÓZBÁCSI ugye ezt hozz a mikulás? -
ovecs
senior tag
Búza lehet 4870 et venni
[link]
Szerintem azonnal vegyél 2t a mostani grillsütő helyett
Na én elhúztam nyaralni mint a vadlibák -
ovecs
senior tag
Gyerekek ez a rohadt msn vírus, lehet h teszek feljelentést a rendőrségen
a jelszólopás miatt, bár az ellenőrzünk és büntetünk szervezet szerintem magasról leszarná
-
ovecs
senior tag
Gyerekek találtam egy frankó állást
[link]
Booz szerintem vállald be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest