- E-book olvasók
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
NA mi van?! Senki nem ír ebbe a fórumba?!
-
kavicssli
addikt
Debrecenbe még havat sem láttam az idén!
-
kavicssli
addikt
NYEVesek között van olyan akik 24 vagy 26 colos monitoron nyomják a COD4et?!
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
válasz
Balinov #5586 üzenetére
Szerintem ilyen árak mellett VX 450
De ennek is mocskosul felment az ára! Én augusztusban vettem újonnan 11.000ft-ért és most akárhol is nézem 17-18k
Van elég sok külföldi teszt ezekről a VX szériákról és csak jót mondanak!
HA meg véletlenül nem VX-es széria lesz akkor csak a 80+ tápokat érdemes nézegeteni!Egy olyan konfog amit építesz szerintem bőven elég lesz a VX450..habár ha van zseton akkor 550VX
Proci és RAMok már kivannak nézve?!
-
kavicssli
addikt
Gámó jó reggelt midnenkinek!
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Sorry a minőségért de a lényeg látszódik!
Tegnapi WARon Kacsa megmutatja hogy kell rárontani az ellenre és utána hogy kell menekülni!ez a késelés ez haláli!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #5547 üzenetére
-
kavicssli
addikt
Szerintem én voltam!
Booz mégegyszer sorry!
Csak hallom a TS-en hogy A tetőn van valaki! Én meg B plantnél voltam és ott valóban volt valaki a ház tetőn!
Mondom ott sunyul gyorsan lelövöm!
és mivel kicsikét messze volt az illető nem láttam hogy csapattárs!
Erre következő körben mondom hogy hé hát ti mondtátok hogy A épület tetején van egy ellen..
-válasz: Ott volt de te B planton voltál.... és B tetőről szedted le a csapattársat LoL kick bann pls -
kavicssli
addikt
Pikáccccsúúúúú! Thx a WARt!
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Ebben a klánban mindenki meghalt?
5 napja senki nem írt semmit!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #4956 üzenetére
Havernak itt Debibe semmi gondja nem volt a UPC nettel
-
kavicssli
addikt
Kellemes szép estét mindenkinek!
Rég jártam errefelé!
Ezzel az fps nem tornázható 125 fölé cod-ban?
-
kavicssli
addikt
Fúú de nagyon kihalt ez a topic!
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #4455 üzenetére
Reggel még az ftp nem volt jó nem tudtam feltölteni semmit!
-
kavicssli
addikt
Ti betegek vagytok!
Laptop ,sör
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83 #4410 üzenetére
Emléxem amikor márciusba mint zöldfülő töketlen 1 órát játszó f@szmajom felmentem a szerótokra és láttam hogy mindenki neve előtt PH előtag van szó nélkül odaírtam én is!
aztán kaptam egy bant
hogy vegyem le a nevem elől a PH szócskát! Utánna meg veled beszéltem msn en és te mondtál el 1-2 dolgot amivel okosabb lettem COD4 terén
-
kavicssli
addikt
BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE
Szerintem meg zárjuk/zárjátok le a "vitát" és kész!
Van a NYEV és a BLizZarD klán!!! Mindenki WARozzon úgy ahogy tanulta illetve ahogy szeretne! Ne "ugassunk" bele egymás klán (magán)életébe és nincs gond!
Mindenki nyelje le azt a gombócot ami a torkán akadt
Azt hittem tudjátok... Okos enged.....BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE-BÉKE
-
kavicssli
addikt
Mondjuk ebbe igaza van Andrishnak hogy 2 külön klán vagyunk és nem igazán van egyik klánnak se köze a másik dolgaihoz!
NO offense!
Kinek a pané kinek a pap
-
kavicssli
addikt
válasz
BandiHUN #4380 üzenetére
Valakinél=Játék=Szórakozás= kihivás
Én pl mióta elkezdtem WARokra járni kb 1 hónapja nem is PUBoltam és nem is vágyok!
A másik meg ha az ember nem próbálja meg ezt az egészet akkor ne is csdálkozzon semmin! Nem mindenki születik zseninek hogy egyből előkelő poziciókba legyen akár egy ladderen!
Második pedig én se azért vettem meg 10.000ft-ért anno a COD4et hogy csak PUBoljak az egyre több csiter mellett!...és igen lehet fejlődni! én március végén játszottam először COD4el illetve egyáltalán multis játékkal és ha emlékeztek az első gyak. WARokra amiket a PIT ellen nyomtatok köztük vltam én is mint főcsira [PIT]Cpt.Kavics
Örültem ha ember tudtam lelőni!
...és én úgy vettem észre magamon hogy a sok játékba fektett időm tudtam kamatoztatni mert 5 hónap alatt úgy érzem rohadt sokat fejlődtem!...és talán ez a CB-vel még jobb lesz!
NO Offense
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Sehol senki!?
-
kavicssli
addikt
Elég sokan vannak mostanába a NYEVes szerón
-
kavicssli
addikt
Ide is belinkelem!
-
kavicssli
addikt
-Miért nem szeretnek origamizni a mongolok?
-???
-Mert nem hajt a tatár! -
kavicssli
addikt
Nektek a weblapot kicsinálja? Látom az oldalatakon van beléptető rendszer! Ebbe tudna nekem segiteni valaki mert megszeretném én is csinálni! a mi lapunkra!?
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83 #3916 üzenetére
Én ismét csak azt tudom mondani hogy nállad a pont és igazad van!
NEm kényszeritünk itt senkit arra hogy nállunk,velünk nyomja a WARokat! Aki szeretne jönni az jön aki nem az nem! De tényleg inkább egymás közt beszéljék meg!
Mi csak felvetettök ezt a dolgot a döntés már rajtuk lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest