Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mawyx

    senior tag

    válasz Leeza #1048 üzenetére

    Azért mert meleg van, még nem áll meg az élet. Mintha anyámat hallanám. Nehogy kimenjek ebben a melegben. Mondom mi van? Nem ülhetek egy hűvös szobában, emberek dolgoznak ilyenkor útépítésen is, tetőfedők is, kőművesek, stb, mondja mind, hogy nem megy ki, mert meleg van? Persze :DDD Kirándulni akartunk, mentünk, ennyi. Légkondink sose volt. Ettől még minden nap be kell ülni a kocsiba és menni kell. Én már attól voltam rosszul, hogy nem történik semmi, hogy nem megyünk sehová, amikor időnk az most van rá.
    Pancsolni utálok, szerintem pont annak nem lett volna értelme. Lellén lementünk a partra, de eszünk ágába nem volt belemenni a vízbe, viszont ott tudtunk olcsó büfét, kajáltunk meg üldögéltünk a hűvösben picit.
    Csak azért, mert sok ember szeret pancsolni melegben, attól én még nem és a szabadságán igyexik olyat csinálni az ember, amit maga választ meg, ami jó neki és nem mások parancsolják, hogy az emberek nemtom hány százaléka szeret vízben úszkálni, akkor ugorj bele te is és mosolyogj. Hát kössz nem.
    Füredre indultunk, mert párom szereti, egyszer már elvitt oda, de aztán amikor odaértünk azt kérdezte, hogy "vagy menjünk tovább, nézzük meg Badacsonyt?" Hát mondom persze :) De Tihany is errefelé van? Igen. Útbaesik, végighajtottunk azon is, a parton fényképezkedtünk. Mentünk tovább, látta Nagyvázsony táblát, eszébe jutott ott van vár, útbaejtsük? Ahan, persze.... Badacsonynál: indulni kellene vissza, hogy felérjünk időre. Gps prünty-prünty, mennyi idő, mennyi km, mennyi...? Keszthelyt beleütve mi mennyi? Ha már itt vagyunk, akkor menjünk át Keszthelyen is és körbe vissza. Nah, ez volt tegnap :)) :)
    A gyógyszerét kirakta a táskából, itthon maradt + nem ettünk, mert nem birtunk, így éhesek voltunk, de nem is tudtunk róla, csak hogy valami nem stimmel. Az éhségtől megfájdult a fejünk, fejfájástól meg ugye hányinger... + ő napi 4 kávét megiszik, ez most elmaradt. Amikor ettünk meg kávézott, utána nem volt semmi gond, addigra hűvösebb is lett, de ez már ugye késő du. volt.
    Ő még most se akar légkondit sehova, mert ilyen az éghajlat, el kell tudni viselni, itt élünk, ez van. Én azért szeretnék egy klímás kocsit.

    Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Új hozzászólás Aktív témák