Aktív témák
-
Grafman
aktív tag
Egy valamit már majdnem biztos, az 5200-es FX-ekben nincs PS2.0! Pedig az Nvidia specifikációja szerint lennie kellene: Pixel Shader 2.0+ -ez még a kártyám dobozán is ott virít! Ellenben az ennek visszajelzésére jelenleg egyetlen alkalmas benchmarkal a Halo Timedemo-val tesztelve kiderűlt az átverés.
Shader 1.4-el fut csak a teszt.
Egy ujabb érv, amiért a következő vidókártyám biztosan nem Nvidia-lessz!
Tudom, hogy a DX9-es ficsőrök egyébként is elég lassan futnának ezen a kártyán, de ez már a ló túlsó oldala mikor az adott chip még a pr szövegben megfogalmazott alap tulajdonságokkal sem rendelkezik.:((
Persze lehet, hogy félreinformálódtam ezzel kapcsolatban, de már elkezdtem fantáziálni, hogy mi hiányozhat még a chip repertoárjából.
Ki kellene hírdetni, vagy világgákűrtölni, had égjen be még jobban ez trutymó cég!
Szerintetek mekkora plussz balhét lehetne csinálni nekik, ha kiderűlne, hogy tényleg nincs PS2.0 (meg gondolom számtalan más sem) ebben a kretén 5200FX-ben?!
Tesztelve:
DirectX_9b + Det._52.16
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- LEGO klub
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest