Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Szia! Látom, hogy az évekkel későbbi kérdésekre is válaszolsz, megkockáztatok én is feltenni egyet. Kényszerből kell használnom egy Quadro 4000-est, mert a mostani 2 monitorom csak DisplayPorton tudja a natív felbontást, korábban alaplapi vga-t használtam, amin sajnos nem volt. Probléma a következő: 1 monitorral viszonylag hűvösen, 65°C körül megy idle-ben. Amikor viszont bedugom a második monitort, felszökik 90°C körülre és okádja magából a hőt, pedig semmi nem fut a gépen, csak az AIDA64-ben nézem a hőmérsékleteket, nVidia driverben is 0-1% terhelést mutat. Többször újratelepítettem már a drivert, nem oldotta meg a gondot. Van valami javaslatod rá?
2 éve volt takarítva és újrapasztázva, de pormentes helyen volt tárolva. Egyik monitor 2560x1440, másik 1920x1200-as, első displayport kábellel van bedugva, a másik dp -> hdmi átalakítóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- BestBuy topik
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
2 éve volt takarítva és újrapasztázva, de pormentes helyen volt tárolva. Egyik monitor 2560x1440, másik 1920x1200-as, első displayport kábellel van bedugva, a másik dp -> hdmi átalakítóval.