Hirdetés
- Fujifilm X
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 3D nyomtatás
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudo
csendes tag
Nvidia Optimus D3D9 DLL FIX
Végre van megoldás az Nvidia Optimus-nál tapasztolható problémára, miszerint ha egy játékban használni szeretnénk valamilyen overlay plugint d3d9.dll hozzáadásával, akkor nem látja a játék az Nvidia kártyát, csak
az integrált videókártyát.Nekem Lenovo Y570-em van, i5 + GT 555M.
rFactorral szoktam játszani, de ez ideig kénytelen voltam az integrált kártyát használni, mert az rFdynhud, vagy MAP plugin d3d9.dll-je miatt "láthatatlanná vált" a GT 555M. Ezzel a d3d9.dll FIX-el minden működik tökéletesen!!!!Sajnálom, hogy csak másfél év után sikerült megoldást készítenie valakinek, de végre megvan!
Az oldalon a hozzászólásokban példákat is találhattok a konfigurálásra, ha több plugint is szeretnétek használni egy adott játékban, sőt, ha jól vettem ki, akkor STEAM-es játékokkal is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest