Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
westlake #21708 üzenetére
"Részemről elengedtem a témát, mivel amúgy sem tudok semmilyen bizonyítékkal szolgálni. Csak logikusan gondolkodom."
Most ne támadásnak vedd amit írok, csak én is logikusan gondolkodom. Ha csak komplett kész kártyákat lehetne tesztelni, akkor egy Kingpin egyedi tervezésű méregdrága kártya akár kuka is lehet, ha arra egy zs kategóriás gpu kerül(véletlenül). Szerinted a mai világban a véletlenektől függnek a dolgok? Szerintem nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Netfone
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SörcsaPH!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd