- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
JoolsNOS #676 üzenetére
Nyilván, de összehasonlítani lehet a korábbi szintén szoftveres mérésekkel.
Nem fogom lakatfogóval megmérni a pci-e tápcsatlakozót és hozzá kitalálni a pci-e slotból mennyit vesz fel Wattra pontosan.
Ha visszaolvasol látod, hogy korábban is tettem fel ilyen gpu-z képeket..
175W helyett 125W-on megy. Ha a pontos fogyasztás is így követi arányaiban nem értem miért számít a "valóság". Ott se csak pár százalék lesz a különbség.Ezzel egyébként a szakmai topikokban méregetők 99%-a így van.
-
GEIL
addikt
válasz
JoolsNOS #650 üzenetére
Experience nélkül is simán le lehet tölteni a legújabb drivert is...csak manuálisan kell böngészőben nyitni az nvidia.com -ot.....ott van fent a menüben...drivers...legújabb "game ready"-t keresd...és voálá...(kereshetsz a kártyádnak megfelelően stb stb)
Hetente ránézek, hogy van-e valami újdonság....
-
Thom7
csendes tag
válasz
JoolsNOS #220 üzenetére
Grat! ez komoly lett
Kipróbáltam ezt én is, +200/+1200, feszekkel szintén semmi.
Annyi hogy szellőztettem egyet, plusz maxon minden venti (az én kártyám csak egy 2ventis ASUS dualOC) és igy maradt a kártya 50fok alatt a szoba meg 0körül.
De pontszámban csak 5500at adott...
Na mondom 0fokban teszteljünk még párat:
+320 / +1400nál már fagyott, szóval ilyen fagyos életképtelen szobában ennyit bÍrtde közel sincs a pontodhoz...
Nem vágom mi a bibi, de szvsz ez a különbség egy TUF v STRIX-hez képest.
Játékra maradt a 925mV 2Ghz és +1k mem -
Találtgyerek
veterán
válasz
JoolsNOS #222 üzenetére
Eddig nekem a TUF csak 3080-ban volt csalódás, de lehet csak egy gyengébb GPU-t fogtam ki.
Mondjuk ott már a hűtés sem volt annyira acélos, pedig a tesztekben nagyon jó eredményei voltak.
Egyik ismerősömnek is van 3080 TUF-ja és neki is eléggé melegszik. Nem 6X fokos, mint a tesztekben.
3070-ből volt 2 TUF-om is. Mindkettő nagyon jó volt.
Alapon semmiképp sem hagyd játékra! Inkább feszeld alul és akkor alacsonyabb fogyasztással kicsit erősebb is lesz, mint a gyári. -
M0ng00se
őstag
válasz
JoolsNOS #216 üzenetére
ez első nekifutásnak is hwbot 3. hely
-
Találtgyerek
veterán
válasz
JoolsNOS #181 üzenetére
Igen az Afterburnert használd! [Így próbáld]
1V-hoz próbálj meg 2000Mhz-et az biztos, hogy megy. De az alap eredményedből kiindulva 1V-on menni fog 2100Mhz-et is a tied.
Memóriának kezdésnek +500 és a powerlimit csúszkát húzd fel teljesen! -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RX 6650 XT 8GB Core Gaming 3 év Alza garancia.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB OC eladó
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest