Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz
Laraxior #3010 üzenetére
Ezen kár agyalni. Két nézőpontból is lehet nézni, én azt szoktam mondani hogy nem kényszer megvenni az új kártyát. Ha teszem azt 1 misiért adnák ugyanúgy lenne aki megvenné. szíve joga mind az eladónak mind a vevőnek. Csak ugye vannak akik ezt nem bírják magukban tartani.. Miért raktak ki? Mi történt? Nem is tudtam ezt
Remélem rendeződik az anyagi helyzeted. Ez a rohadt vírus gazdaságilag is borzalom sajnos -
nexplo
őstag
válasz
Laraxior #3003 üzenetére
Pedig a reptéren jól fizetnek azt súgták meg nekem
Nagyon várom a kártyádat de nem hozza a postás, tuti feladtad? A pénzt már két hete el is utaltam neked(#3002) Devid_81
Hát igen, az én kártyámat 2080TI is elvitték azonnal ahogy feltettem. Bár alig volt benne üzem óra, tehát aki vitte nagyon jól járt. Most vagy várok 3xxx-re vagy simogatom a gépet bekapcsolás nélkül és csodálom a többi komponensét és a kártya hiányát -
nexplo
őstag
Pont ezt akartam írni hogy levett ház oldallal is teszteld, mert a gariban általában egy asztalra tett alaplapban tesztelik és sok esetben a melegedési gondot nem tapasztalják csak küldik vissza teszt OK-al a kártyát. A te esetedben nem a melegedés a gond hanem valami "elszállt" a kártyán az tuti
-
-
nexplo
őstag
""Azzal ugye tisztában vagy egybéként, hogy FHD-ban a 1080 Ti és a 2080 Ti tényleg majdnem azonos?
És a különbség kb annyi volt, mint most a 2080 Ti és a SIMA 3080 között...""
Amúgy részben igazad van. Kb a 1080Ti után a 2080Ti-re akkora volt az ugrás mint most a 2080TI és a 3080 között. Én úgy 20-25%-ot mondanék valahogy átlagban(volt mindegyik karim a 3080-ast kivéve ért szerűen)
A gond az árakkal van. Ott nem 20-25% emelkedés voltde ugye ez más téma
-
nexplo
őstag
válasz
hackeeeee #2837 üzenetére
Én is így látom. +20% teljesítmény (3080) és most elvileg olcsóbban. Majd a piac beárazza mindkét kártyát hosszú távon. A 2080Ti pedig manapság is mindenre elég. Aki 500-ért megvette a 2080-ast azokat sajnálom, ők valóban kaptak egy pofont. De ez új kártya esetében mindig benne van sajnos
-
nexplo
őstag
válasz
Találtgyerek #2824 üzenetére
Most szerintem még mindig a használt 2080TI éri meg jobban. Csak fene olcsón kell megvenni és lehetőleg jó sok garival
-
nexplo
őstag
válasz
- = Zk = - #2776 üzenetére
Én sem. Nem annyival erősebb az újonc hogy megérje váltani. Gyors nem vitatom (+20-25%) de egy 2080Ti kártyára most kb 100K-t betolni hogy megvehesd a 3080-ast sztem nem éri meg. Mondom ezt mint egy 2080TI tulaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile 2
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- OLED monitor topic
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest