- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
Mellesleg mostmár biztos, hogy 2080Ti tulajdonos leszek.
Valamint a procit is lecserélem és a memot. Kösz a tippet!!
-
Liner
aktív tag
Speciel totál másak és szebbek a színek 120 hercen.
Ezekszerint visszaadhatom a diplomámat.
Viszont készséggel elhiszem, hogy nem változnak a színek de akkor én mit látok??
Képzőművész vagyok és azok közül való akik igen jól megélnek belőle.Ugye a végzett képzőművészek fele éhenhal kb. Valamint ötszázszoros a túljelentkezés festő szakra. Úgyhogy úgy gondolom elértem valamit. De röhögj ki nyugodtan. Lényeg, hogy külföldön több milliót füzetnek egy tájképemért. Úgyhogy baromira nem ismerem a színeket. -
Liner
aktív tag
Hát mondjuk az fel van rántva ezzel a lappal 4.8 ra!! De tudom, hogy rossz választás volt a proci. már akkor tudtam amikor megvettem, csak cégesen ment és egy hülye irányítoitt akit nehéz volt meggyőzni. Alaplapot nem hiszem, hogy cserélek azért ez egy 170k-s alaplap VOLT aztz nem tudom most mennyi, de hogy felraántotta ezt a processzort 4.8-re kisebb csodának könyvelem el. Úgyhogy Origins az inkább SLI támogatottság híján nem megy. Futna az szépen hidd el.. Mindnesetre köszönöm a tanácsokat!! Ja memo is ütemezve van. De én maradok régimódi és azt mondom, hogyx egy 4.8 as procin nagyot lendít egy új kari.. AZtán lehet Neked van igazad. De az alaplapomhoz ragoszkodok.
Mellesleg mind az Origins mind a Odessey 1920x1080 ban 120hz-en egész egyszerűen csodaszép. Azok a színek.... Bár elismerem, hogy ez valószínüleg az LG Oledem érdeme. Hiába volt mik,a körül még mindig azt mondom megérte..
-
Liner
aktív tag
Sziasztok! Azt hiszem elérlezett az ideje, hogy eladjam a két db. 1080TI-met és egy "kis"pénz hozzárakásával vegyek egy 2080Ti-t. Min mondtam, azt hiszem... Valaki aki esetleg rendelkezik ezzel a kártyával tudna bátorítani?Odyssey, valamint a régi játékok, hogy futnak rajta?? Mondjuk GTA V? Meg amihez van SLI suppeort
azt gondolom azért nem nyomja le ugye? Most akkor tulajdonképpen, hogy is állunk ezzel? Soha rosszabb dilemát.De ez nem kicsi.
Megmondom őszintén gayon megszerettem ezt az atomsabil rendszert. Gond az égvilágon semmi nem volt vele pedig Win is már van vagy egy éves. Persze ami kell rajta.. Kerish Bitdef még egy Avg tune uppot is futtatok néha. Nincs is vele pröblémám. Ugye egyedül az, hogy most kijött az Odessey meg az Origins ls azokat nem tudom ugye Full HDba játszani hiába kábít ezzel a hülyeséggel az experience. Ami ezt illeti 1920x1080-ba 120 hz-en igen szép színek jönnek ki és úgy méh fut is.. Mondjuk én egy 65 colos oleden tolom. Próbálta már valaki az Odesseyt 2080Ti-vel?? Mit mutat, Érdsemes cserélni vagy várjak még???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest