- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz
sid.:Rc211v #20298 üzenetére
Nekem ESET is elkapta. Futtass malware ellenőrzést. Nekem 80%on volt a GPU
-
raskolnikoff
őstag
ESET is megfogta, csak engedélyezni kell a malware védelmet.
@kacsa Nem járok semmi veszélyes helyen. Kb 5 évente jön be valami.
edit2: mert régebben utáltam mikor olyanokat is törölni akart amit nem akartam hogy törlődjön (toolbar pl.). Megmaradt szokásomnak hogy kikapcsoljam. De a fórumban azt írják hogy alapból nincs is bekapcsolva.
-
raskolnikoff
őstag
Van valakinek ötlete, hogy a Realtek HD Audio folyamat miért pörgeti a GPUt meg a CPUt?
GPU load: 80-90%
GPU Temp: 65°
VGA Memory usage: 6,5GB
CPU: 25%Tegnap óta van ez. Semmihez nem nyúltam.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
szallasi007 #18961 üzenetére
És nem is csak ezek hanem kb minden. Nézd csak meg az alsó/közepet is. Brutál.
-
raskolnikoff
őstag
-
raskolnikoff
őstag
válasz
cipofuzo87 #18911 üzenetére
Chip szempontjából végülis ugyanaz az esély vár rád szerintem. Ha van más kívánság is akkor lehet válogatni.
-
raskolnikoff
őstag
Csak menjen. Olyan lagg emlékeim vannak hogy uff.
Picit azért hiányozni fog e trió az 5bőlde kösz a bíztatást. holnap szerintem eljön a napja.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
hackeeeee #18896 üzenetére
Anyways.
Most hogy az FPSre nyomulok inkább a monitor miatt jobb elővenni a pár éves gémeket. Jól néznek ki és mennek folyékonyan. Most épp a GTA4-en gondolkozom, emlékszem mikor anno felraktam játszhatatlan volt. 8800 GT-n. Kíváncsi vagyok most hogy menne. Lehet hogy most fogom megszeretni. Bár a GTA5 elég magasra tette a lécet midnen szempontból.
Tomb R-el is így voltam. Előszedtem a 2013ast, ezen a setupon most tök jól ment. Szóval Batman, majd lehet hogy pár év múlva
-
raskolnikoff
őstag
Asszem ezt se kell megvenni akkor.
-
raskolnikoff
őstag
Gainward Phoenix is akár.
Inno3d ichill is jó. ASUS Strix karim is volt, azt is szerettem (bár itt másik példányokat ajánlgatnak inkább).
Zotacot nem akarsz. Palit jetstream is jó, csak legyen 160ért. Az a leghalkabb.Nem tudom miről váltasz, de ezek kurva nagy kártyák eleve. Ha meg kell a csönd, törődj bele hogy nem úszod meg minél kisebbel. Persze van az a méret ami fölösleges (ichillből az x4 pl.)
-
raskolnikoff
őstag
válasz
rottenbull #18115 üzenetére
...amihez sok sikert...
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Gaben880325 #17999 üzenetére
Tapasztalatok szerint nem érik meg a felárat a drágább verziójú kiadások. Hacsak nem a szíved csücske a hűtése.
Tuningolni jól lehet a kártyát általában.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
kalozhun100 #17428 üzenetére
Jobbnak mondják. Nekem mondjuk a strixszel sincsenek bajaim, de a Zotacot többen dícsérik.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Rasiel #17372 üzenetére
Én inkább megelégszem egyelőre (hosszú távon is) azzal hogy elfut ahogy elfut. Azért hogy 1-1 játékot egyszer végigvigyek, nem fektetnék bele i7be meg az összes többi dologba ami vele együtt jár. Nagyon sok keret kéne hozzá... (csak 100 a proci, és akkor még a többi is).
Amikor meg muszáj lesz akkor meg úgyis lesz update, de akkor inkább legyen addig -10 FPS. Játszhatatlan játék egyelőre nincs a láthatáron -
raskolnikoff
őstag
válasz
gurubefree #17346 üzenetére
már aki beruház sli-re
-
raskolnikoff
őstag
válasz
gurubefree #17344 üzenetére
Mivel sokan megvették az 1080-at, szerintem találnak vevőt még drágább kártyákra is. Alul meg marad minden...mivel nincs konkurencia.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
szabog4 #17341 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy max az 1080 megy 200 alá, vagy köré, az 1070 marad. Eléggé nagy rést hagytak kettő közt...
egyébként a cikkben amit írtál írják is, nézted?
It’s going to sit somewhere in between the GTX 1080 and Titan X both in terms of performance and in pricing, and that means a price tag of somewhere between $630 (£565) and $1,200 (£1,099). With our guess leaning more towards the higher end of that scale. -
raskolnikoff
őstag
válasz
CriticalHit #17168 üzenetére
életemben egyszer legalább szerencsés voltam
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Laraxior #17138 üzenetére
Majd talán egyszer később. Most lőttem egy acer xf270hu-t meg egy 1070-et. Egy 100ezres proci, plusz azáltal ram, naés persze a szétberhelt ház (nem fért bele a vga) helyett egy új majd legközelebb.
Tulképp leginkább a monitorral volt a legnagyobb kibaszás. IPS+144hzet nem adják olcsón
így meg kellett a kártya is.
jahogy OC. ezt sajnos nem lehet.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
kalozhun100 #17127 üzenetére
Szerintem fölösleges drágábbat venni. Hacsak nem vagy csöndmániás. Szépen lehet húzni ezeket
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff #17115 üzenetére
-
raskolnikoff
őstag
válasz
CriticalHit #16873 üzenetére
OMG! Dejó hogy megvettem két napja...
-
raskolnikoff
őstag
válasz
KubanitoS #16845 üzenetére
Persze nem is akarom a kártyát hibáztatni érte, de iszonyat meglepődtem.
GTA elfut amúgy teljesen jól, csak kell neki kis engedmény hogy szépen felkússzon az fps 144 felé, jaA ROTR viszont vajsima!
Hát, processzort majd egyszer máskor. Nagyon drágállom őket, eddig akárhányszor upgradeltem, mindig találtam 40-50 környékén bestbuyt, de 100ezer az szerintem túl brutális ár egy prociért.
Egyébként pont így vagyok a monitorral is...oké hogy ips meg 144 hz de hol ér ez 180 ezret...
-
raskolnikoff
őstag
Beszereztem a Gainward változatot, viszont hatalmasat szívtam a házzal. Ki kellett szednem alul a HDD síneket, mert nem fért bele. Ez nem egy tégla, hanem egy kva nagy tégla, vagy kettő inkább
El se tudom képzelni milyen lehet amelyik ennél is nagyobb...
Szóval most a HDDk összevissza elvannak egymáson...úgy tűnik fog kelleni egy másik ház majd a jövőben. Tudnám melyik az amelyik nem 50ezer de van rajta fogantyú
GTA5-tel teszteltem maxon 1440p-n, hát a beépített benchmarkon nemhogy a 120 fps nem volt meg, hanem 50 körül. Játékban azért érezhetően picit jobb. Nem mondom hogy jobbra számítottam, de hát így is gondolom elég jót megy. Majd próbálok valamit állítani hogy a monitor is ki legyen használva.
-
raskolnikoff
őstag
2400-hoz lesz, de úgy látom az a proci simán elviszi. Elég jó befektetés volt anno
Gainward egész jónak tűnik, Inno is, csak asszem nekem túl hosszú. -
raskolnikoff
őstag
Halik, 1070re pályáznék, érdekelne, melyiket ajánljátok. Ha nem muszáj nem adnék ki +10 ezret fölöslegesen. Ha csendes és nem olyan rohadt hosszú a kártya, az jó lenne. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest