-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregpowi
tag
Sziasztok !
Olyan hibára lettem figyelmes, hogy a gép néha csinál olyat, hogy egy pillanatra befagy a kép, a hang megakad. Utána minden megy tovább. Youtube használat közben vettem észre, valamint játékok közben is.
Gigabyte G1 Gaming 1070-et használok, a legfrissebb driverrel, amit Guru3d-ről szedtem le. A gép teljesen alapon megy, semmi tuning nincs rajta.
Ha lenne esetleg ötlet, azt köszönöm szépen !
-
Gregpowi
tag
Bocsánat előre is, hogy offolok, de elegem van....
Több mint 30 napja visszaküldtem egy videokártyát hibával a nagykernek és azóta is tojnak a fejemre.
Valakinek volt már hasonló problémája ? Esetleg ötlet, hogy mennyi idejük van a javításra ?
Köszönöm !
-
Gregpowi
tag
válasz BladePocok #10839 üzenetére
Nálam is volt ilyen, bár az Miner vírus volt
99% load, üresjáratban
-
Gregpowi
tag
Teljesen meg vagyok elégedve a Giga G1 gaming 1070-el. Gaming modban 150+ fps Battlefield 4. Minden ultra Igaz csak full hd, de kijelzőre már nem telik Majd legközelebb.
70 fok fölé nem megy, hangja pedig elhanyagolható.
-
Gregpowi
tag
válasz ScomComputer #9727 üzenetére
Mostmár jó Köszi a segítséget
-
Gregpowi
tag
válasz ScomComputer #9698 üzenetére
Megcsináltam, de nem a legjobb. Böngészek még némi beállítást
-
Gregpowi
tag
válasz ScomComputer #9692 üzenetére
Zsír új ssd-t raktam be. Most tettem fel a win 10-et. Szóval semmi régi dolog nem kavarhat be.
-
Gregpowi
tag
Feltettem elvileg mindent ami kell. Olyan hibát tapasztalok, hogy amikor görgetem az oldalt Chrome-ban, akkor egy csíkban elcsúsznak a betűk. Mikor megállok, akkor minden fasza.
Ez mi lehet ?
-
Gregpowi
tag
Akkor már egy g1 gaming nem éri meg jobban, mint a gainward ?
-
Gregpowi
tag
Sziasztok.
Msi gaming x-et nem lehet kapni.
Giga g1 gaming megéri az árát vagy várjak. Integráltal játszom 😆 véges a türelmem 😆
-
Gregpowi
tag
1070-ből Msi Gaming x-et nem lehet kapni. Melyiket érdemes még megvenni, amin van blackplate ? jó a hűtés.
A gépembe max 29 cm-es kártya fér be. Asus-ok kizárva
-
Gregpowi
tag
MSI armor és gaming x között van annyi különbség, hogy megérjen 20K pluszt ?
Van annyi különbség a hűtésben ? Mert órajelben nagyon pici a differencia.
-
Gregpowi
tag
Ezeknek a Founders Edition kariknak nem gázos a hűtésük ?
-
Gregpowi
tag
Durva, hogy 1 nap alatt kb. 50 ezret esett a 980 Ti Kíváncsi vagyok hol áll meg
-
Gregpowi
tag
A Gfx 1070-nek mekkora a mérete ? Mert videón, ahogy látom lehet be sem fér a házamba Zalman Z9 plus
-
Gregpowi
tag
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy mikor kezdenek már esni a régebbi kártya árak ? Pl. Titan-x, 980 ti. Én ilyenekre pályázok, bár ha az 1070 is 160 körül lesz, akkor lehet érdemesebb azt venni.
Titan-x, meg 980 ti, még mindig 340 meg 200 körül mozognak.
-
Gregpowi
tag
Ha ennyi az 1080, akkor ki fog ezek után Titan X-et venni, közel 80-100 ezer plusszért ?