-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
Mondjuk ezt a 2080 topikba is bekérdeztem de ide is megteszem. Ugye egyértelmű, hogy egy 1080Ti vel az Odyssey-t is és az Originst is 1920x1080 ban kell játsznai. Természetesen 120 Hz en. Megmondom őszintén a látvány így is lenyűgöző. Mondjuk én Oleden tolom szóval annál a 120 hz nél igen szép színek jönnek elő..
Van értelme egyáltalán az UHD nak?? Az-*az a 2080Ti-nek?Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
Nem úgy nézem, hogy bárkit is érdekel de adtatok tanácsokat, hogyan találhatom meg a boltot ahonnan rendeltem. Nos, egyik tanács sem volt jó.. ELŐZMÉNYEK!!
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
No megvan a másik papírom is. Szerintetek mikor érdemes leginkább lecserélni a 2db asus 1080Ti OC met egy 2080 ra? Ugye ez 2 dologtól is függ. Mennyire megy le az 1080Ti ára, illetve mennyire a 2080Ti ami ugye most szerény 5 killa.. Vajon mikor váltsak??? 2 és fél év garim van mindegyiken.
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Ugye a főkarimról van egy Ipon garim, ami Januári. Csak halványan emlékszem, hogy lerendeltem a másik karit is utána de máshonnan. Néztem is az emailemet. Amúgy úgy emlékeztem, hogy az Iponos garit nem raktam el ezt meg egy az egybe. Úgyhogy érdekes. Nem teljesen kizárt, hogy egy szatyorban ráakadok. De sajnos az sem, hogy már a lánctalpas betaposta a többi szemét közé a telepen. Érdekes módon semmilyen nyomot nem találok erről a rendelésről. Pedig tuti úgy hozták. Rendesen kísérteties... Csak reménykedhetek benne, hogy nincs tudathasadásom.
Lehet, hogy gyártóval kéne felvennem a kapcsolatot Asus amúgy.[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
válasz diegho #33226 üzenetére
AZ egyiknek ott voltak ezt meg kinyitom azt üres. Meg is fájdult a gyomrom azonnal..
Mondjuk ez valóban alapvető. Kiveszi a dobozból és belerakja. Csak hát nem én vettem ki, hogy a rossebb verné el a kezét.[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
válasz Bjørgersson #33224 üzenetére
EZ a problémám lényege, NEM.
Ha tudnám nekik irogatnék nem ide.. Valami Internetes cégtől rendelte a tag. Kössz...
De gyári szám alapján csak meg lehet találni az üzletet nem?[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Sziasztok.
Van nálam egy jó állapotban lévő GTX 1080Ti OC. Az a problémám, hogy mindenféle papírt ami vele kapcsolatos sikerült valakinek kidobni.
Mivel nem én vásároltam azt se tudom kitől kérjek garit mert lassan eladnám.. Viszont megvan a doboza makulátlanul. Azon ugye ott az "alvázszám". Ez alapján mit tudok kezdeni a termékkel?
Nem, nem lopott.. Másodhegedűsként muzsikál kb. fél éve egy SLI konfigban. De a támogatottságot nézve jobban járok ha eladom őket és veszek egy 2080 Ti-t. Pedig szerettem ezt a konfigot. Betonstabil. Viszont sajnos nem tudok rá mondjuk külön odyssey-t gyártani..[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Nos.Be kell valljam. Az origins az a játék aminek annyira csodálatos a megvalósítása nézd fás részek pálmafa sima fa egész egyszerűen csodálatos. Nekem semmit nem vesz le az élvezeti értékéből. hogy nem 3840x2160 ban megy persze lehet csak azért mert nem látom ha úgy látnám lehet le esne az állam. Viszont annyira csodálatosan szépet alkottak, hogy le a kalappal. 1920x1080 120 hz ez nagyon sokat jelent!!! De akinek 1080 Ti je van az így játszon és ne rontsa el a szórakozását az xperience által javasolt felbontással. Nem fut. Persze fut stabil 45-50 FPS en. Ultrába de ezerszer nagyobb élmény a játék 1920x1080 120hz ben csodaszép és, hogy őszint legyek elég pörgős játék ergó nem figyelek a felbontásra hanem kizárólag az akcióra Season pass nagyon megéri!! Most tettem fel. Jobban fut a játék új ló teve fegyverek. Végre van egy normális kardom amivel meg tudom csinálmni, hogy owerpover után eldobom a camp másik végébe 8k t sebezve azonnali jalállal bárki áll ott. Már azt hittem felesleges fejlesztés. Minden fegyverek külön technikája van most egy rare lándzsára várok. Részemről megalkották a világ legjobb játékát. lopakodás és a lehető leggyönyörűbb kombinációban ötvözve A Hitman Tomb Raidertalán perzsia hercege és stationos játék volt istenekkel kellet harcolni nem ugrik be görög mitológia volt benne. Az is istencsászár játék volt. Mindegy nem fényezem tovább pedig lehetne de az már off topic.. Lényeg külföldi fórumokon fel vannak háborodva az SLI sek, hogy nem veszik meg.. Magukkal szúrnak ki. Kötelező.. Black Flag se volt gyenge de ez... csoda
Lényeg 1080 Ti xperience beállítás játékba be felbontás le 1920x1080 120hz nagyon nem bánmjátok meg. 3840 ben egy rakat szenvedés az egész..
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Megvettem minden lehetséges kiegészítőt az origins hez Assassins creed... Beröffent az SLI vagy optimalizálták a játékot mert akárhogy nézem ez bizony ultrába meg se rezzen. 3840...
-
Liner
aktív tag
Mondjuk ha már monitor akkor eizo
-
Liner
aktív tag
válasz SSJPeter #31421 üzenetére
Sajnos UHD-hoz kevés az 1080 Ti ha még ultrát is akarsz szaggatni fog.
EZ nekem le van tesztelve Maffia 3 on Origins Black flag Dying light Dishonored 2. Így hirtelen. pont most kellett megalkudnom az originssel 1920x1080 ami 120 hz ultra gyönyörű. De Uhd szaggat nem támogatja a Black FLag meg az összes többi támogatja azok gyorsabbak 3840x2160 full ultrába mint az origins 1920x11080ba pont kétszeresét teszi rá. Viszont azt felháborítónak találom az ubi softtól, hog ne lehet jelenleg olyan konfigot csinálni amelyen UHD-ba lehet játszani ezt a zseniális játékot ami nekem most nonplusz ultra
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Sajnos ki kell magamat javítsam. Azért odateszi a B. F. grafikailag SLI be nagyon csúnyán az originst csak az Nekem jobban bejön hangulatilag kinézetileg de valóban Black Flagbe a pocsolyák emberek házak eszméletlen. A fejlődésfa borzalmasan hiányzik...
-
Liner
aktív tag
válasz keIdor #31409 üzenetére
Szigorúan nincs SLI de ahogy elmondtam 1 db 1080 al szebb mint a black flag SLI be be kell valljam és hát 1920x1080 révén gyors is. ergo szebb mint a Black flag 3840x2160 ultrába... Nekem van SLI m így össze tudom hasonlítani. Külföldi fórumokon megy a felháborodás, hogy akkor nem veszik meg a játékot szvsz magukkal csesznek ki én kikapcsoltam az SLI t had pihenjen a másik kártya és játszom így meg kell mondjam sima 1080 Ti vel is nagyon nagy élmény de szigorúan csak akkor ha az xperince által javasolt beállítást leveszem 1920x1080 120 hz re Kicsit túlbecsüli a kártyáját az xperience. Játszható de icipicit szaggat az-az icipicit Nekem elrontja játékot. Nekem jobb egy medium beállítás ha egyáltalán nem szaggat mint egy 4k ultra és épphogy szaggat. Egy játéknál a lényeg, szerintem, hogy menjen
Kijavítom. Meg se rezzenjen. Onnantól van meg a játékélmény szvsz. 60 fps és sehol ne menjen az alá egy fps el se. Ez a játék...
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Minden Origins gamernek1920x1080 120hz és mehet az ultra Gyönyörű meg se rezzen. Csak mert nekem SLI van és beleszerettem. Ha jól néztem a fórumokat ez tényleg nem kap SLI támogatást. Pedig hiába hasonlítgatják a black Flaggek messze legjobb game. Harcrendszert iszonyat nehéz kitanulni nem úgy mint a black flagbe. Térkép 6 szor akkora... nem sorolom Pedig Nekem megy a Black Flag 3840ben rezzenés nélkül mégis ezt játszom...
-
Liner
aktív tag
Másik. EZ a nem kell SLI ez szimplán irigység. Most kezdtem el ugye tesztelni és hát nem azért de ami játékkal érdemes foglalkozni az SLI még a wow is. Pedig az nem játék hanem nincs életem csinálok magam helyette egy karaktert..-bocs a wowosoktól de ez az igazság. Főleg így, hogy belemélyedtem az SLI be.. Az összes assassint támogatja Originst még sajnos nem. Fallout4 et Massive effekteket támogatja Dying lightot támogatja Alien isolatziont támogatja dead space eket shadows of mordort most nem ugrik be de hatalmas gém valaki soroljon már fel nekem ezekhez méltó játékokat amit nem támogat az SLI mert akkor valahol nagyon lemaradtam. Maffiákat is Grand theft auto Most a black flaget tolom és még így is kéne neki az a 16 giga ami kimaradt a gépemből és hamarosan pótolom.AZ a szó hogy csodálatosan szép kevés.. Meg is nézem nem e a hdd re raktam. Mert akkor áttolom rengeteg katonával kell kardozni... Szóval még SLI vel se tökéletes úgy nézem ha nincs meg sz ssd vinyó plusz 32 giga.. én nagyon érzékeny vagyok erre főleg ugye jó harcok mindig rezzenéstelenek kell hogy legyenek szvsz. Mondjuk valamit én szúrhattam el tudom is mit. mert a maffia is rezzenéstelen fullon csak várom a joy-t illetve a kiegészítőjét amire sikerült rálépnem remélem kompatibilis. EZ nem FLAME és félig meddig ide is tartozik hiába nyitottak neki külön.
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Nos gőzöm sincs ez melyik topicba való kjérdés de.. A filmszemcsézet az miért jó???? Engem speciel idegesít és csak pár játékban láttam az állíthatóságát. Ami nagyon zavar, hogy potplayeren stb... Nem tudom ezt állítani vagy csak én nem tudom hol kell?
-
Liner
aktív tag
Válaszolok magamnak.. Nem kell nézni a vizuális indikátort akkor is megy az SLI ha esetleg nem mutatja. Ugyanis kikapcsoltam. Úgy 32.4 a Tomb raider bench Bekapcsoltam 59.7... Valóban nem ér semmit és tök véletlen nem is ssd re raktam.. Ez így jó. Ja és tisztán látszik mennyire felesleges az SLI.
-
Liner
aktív tag
https://www.geforce.com/games-applications/technology/sli
371 játékot támogat köztük több 1000+!!! órásak is akadnak... Bocs az off ért
Ezt az SLI fórumba írtam de akkor leírom ide is. Dying light 10+++ pontos játék. Miután beraktam az SLI-t úgy éreztrmeddig nem is játszottam vele igazán. rendesen hányinger.. A küzdelem meg embertelen jó és nem lassul be mert 60 zombi várakozik a háttérbe, hogy a bárdommal puskáimmal/pisztolyokkal molotovval nyíllal vagy éppen kombók tárházával aprítsam szét őket.. 3840x21600 ba 65 colon hidd el akinek van rá megéri...
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Had kérdezzem meg egy nem frissített rise of tomb raideren (3840-2160 ultra) mennyi fps nek kell lennie egy sli nek vagy egy alapnak mert olyan programokon nem látom a vizuális indikátort ahool pedig szerintem megy az sli.
Amúgy érdekes, hogy Dishonored 2 vel próbálgattam a kártyákat és agol a v-syncet lehet állítani ott nagyon bebonyolították. pld. hga 120 fps ig engedem akkor olyan 80 al megy (minden ultra 3840x2160) viszont nem jó vele játszani lehet frissítés..[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
válasz keIdor #31291 üzenetére
Hát egyre inkább az a helyzet, hogy akinek sok zsje van nem tudja mire költeni. Pedig ésszel+ pénzzzel ha van eszed megcsinálod a kis földi paradicsomodat.
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
válasz Tomassy00 #31287 üzenetére
Ja lehet, hogy hülyeségeket beszélek. Annyira nincs lövésem az egészhez büszke vagyok hogy összehoztam az SLI-t. A számok meg most nézem, hogy jobboldalt boostba mást is mondanak... Lényeg, hogy játékba eddig csak a redux 4x es nem tudom micsoda az de az nem hatja meg azt nem hatja meg az SLI. A redux alapból nem is ment SLI be rá kellett kényszerítenem egy kőkemény változó képkockás nem tudom mit csak ugy volt hajlandó aktivizálni magát alapból nem..
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
ALap 0dbfun 1493. Goromba 0dbfun 1648!!! Csak vmiért nem enged több képet tölteni...
Ergo valóban alabból ugye látni, hogy durvább az oc ugye 493 helyett 518. Da ha rápakolok MSI vel nincs kegyelem... 518 helyett 648 let a 493 ból.[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
válasz TTomax #31274 üzenetére
A sima van felül és nem sima hanem 0dbfan silentgaming ez van az oc helyén. Ha rárakok 76 ot most úgy van akkor egyforma. MSI-n. Ha rápakolom a 150 et nyilván a 0dbfan az erősebb. Jóval...
Majd utána járok nem szoktam fórumba képeket mert ugye csak kicsit lehet. De ezekután nyilván elvárjátok.
Mindenhol as 0dbfun van felül az xperincebe a tweak be és az MSI be is.
Ritka darab de véletlenül se sima...[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Igen de ezt figyelembe véve is bőven erősebb. Mert gyárilag rá van rakva + 76 Én meg rárakok +150 et... Mindig is gyenge voltam matekból ezt elismerem de ez így több nem? A végét pedig ki se próbáltam mert nem szeretek csikokat meg fagyit látni 150 az nagyon sok szerintem. Most felrakom 100 ra a powert az már szerintem nem egészséges de még ennél is többet bírna..
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Szia! +50 power n+150 mhz +600 memory 30körül megy az auto(venti)65 fok. Asus strixgaming silentgaming 0db fun össze van kötve egy szintén asus strixgaming OC!! Amit szintén nem lehet tuningolni? mert fagy.. Az Oc volt drágább de ez úgy üti mint a szél... Most azt csináltam, hogy ráraktam MSI-, n +76 tuningot mert ennyivel "tud többet" az OC és most legalább egy sebességgel mennek de nevetséges, hogy rányomják OC a sok ember meg elhiszi jobb. Hát nem jobb. Rosszabb legalábbis ennél a darabnál JÓVAL gyengébb.. Eskü...!!!
-
Liner
aktív tag
970 oc-m se volt tunningolható anno... Ez a 0dbfan silentgaming nagyon kemény darab. Ergo mindenkit bátorítok ha talál ilyet azonnal tegye rá a mancsát 100, hogy gyorsabb az oc nál.
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Slusszpoén: Jóval keményebb a nem OC mint az OC. Sejtettem eddig is de most SLI ben szépen ki is próbáltam. OC-n ilyen 50 eket húzol azt már fagy is. A nem OC 150-nél röhög. Úgyhogy jelen pillanatban SLIbe vagyok két kártyával belőttem MSI afterburneren. Egyformára ugye de jóval több van a nem OC-ba.... Alapórajelek ugye kisebbek, de felhúzod be dühül.
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Problémám az egyes jétékoknál beállított fps limit. Azt, általánosságban, hogy lehet kilőni? Seas space 3 on akadtam ki, hogy bent ki kell kapcsolni a függőleges szinkront kint meg belőni... addig csak 30!!! fps et produkál ez mi.....
-
Liner
aktív tag
válasz TTomax #31239 üzenetére
Muxik az SLI kösz a válaszokat. mostmár ezt is tudjuk kikapott középső slottal és egy kis kártyakülönbséggel is megy az SLI. Ja tényleg van különbség leheletnyiel erősebb az OC, hogy r.....on meg az Ipon direkt kértem OC-t de mindegy ez a lényeg... Rezzenéstelen dying lighttól kezdve MAffia 3 on át stb. Vettem egy eredeti Alien Isolationt megtisztelve munkájukat hát nem át rakta 4 ezres felbontásba? Pedig csak 3840 et tud a tv-m...
-
Liner
aktív tag
Köszi! Sokat segítettél végül is lehet a legbiztonságosabb megvárni a pcie kieget. Hétfőtől egy nap alatt van hely ahonnan meghozzák mert ezek nem 2 ft os dolgok. Mármint a két db vidcsikártya értem természetesen amit mondasz. Főleg azt a részét nagyon köszönöm, hogy egy tápon egy kari... mert van, hogy belelovalom magam. De most kaptam meg az alien isolationt azzal elleszek. annak nagyon nincs gépigénye, ám annál jobb... Ez a két dolog nagyon számított. Hogy menjen az SLI meg jó legyen az összekötő akkor finoman kisollóval persze valami jófélével egyenként megvagdosom. Látszik is rajta, hogy jó olyan stabilan méretre áll ott a 4 sloton, hogy öröm nézni. Köszönöm az elmagyarázott külontápos eljárárást de megvárom azt a kis200 ft os kieget. minthogy véletlenül mesüssem a gépet.. ahhoz tul hibátlanul működik most a bitdefender antivirrel meg a tune uppal. Tökéletes. Úgy meg, számomra igazi csoda. Megnyírom belerakom a rog világítást. Azt mehet ha megjön a pcie kieg. Ha meg bedühülök inkább visszaszerelem a 750 et. Jó kis táp az... Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
válasz TTomax #31182 üzenetére
Köszönöm! Megjött A kártya de szegény itt fekszik mert rövid az SLI bridge pedig rog. Nem értem ilyen bazi kértyához minek ezek a távolságok. Megjött a mésik rendelésem ezen meg 3 x2 van. Non a középső miatt rá se tudtam normálisan húzni,,, így nagyon finoman szabad kézzel lehuztan a két középsőt. Na így tökéletesen kiadja a 12 centit és bele is megy ami miatt nem próbáltam az igen idegesítő... Elkeveredett a chieftec mobil tápom utolsó pci-e csatija. Rendelhetek azt is még szerencse, hogy lehet... Viszont az jutott eszembe, hogy régről maradt itt nekem egy tényleg nem is ártana eladni.. corsair tx750W szintén sli táp nem mobil.. ergó át nem szerelem. Mert megőszülök. Viszont ha bedugom és azt az egy darab Pci e onnan biztosítom amig meg nem érkezik a rendelt darab abból nem lehet baj ugye? Végülis csak ez érdekel mert ha a felső összekötő nem működik így amit kétlek mert nem lett megsértve komolyabban. SZóval több sebből vérzik az sli m. Kárt nem tehet ugye? Max nem működik de én bizakodok ésszerűen menni kell. Mert az összekötőből hiányzik egy kari ami igy most csodálatosan rámegy.. A máshonnan jött energi meg le van körlátozva ugye.... PLZ HELP
Ja hogy ez kétszer ment el..... elnézést...
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
válasz TTomax #31182 üzenetére
Szia! bocsáaa meg kösz a biztatást tulajdonképp nem érdekelk a tdpo csak menen az sli (bevallom nem tudom mi az... Ami fontosabb, hogy lerendeltem egy rog összekötőt amin 3 dupla csati volt. A középsőt nagyon fonoman letörtem menni fog ez igy szerinted? így pont 12 cm és komoly sérülés nem történt csak finoman lehúztam a müanyagot. A legnagyobb gond hogy elfogyottt a pci e csatim nincs meg a 4 edik amugy tudja van egy mésik tápom elég jó az is SLI az nagy szentségtörés ha adok neki áramot és ideigleneesen bedgok onnan egy 8 slotot? vagy várjak még egy rendelést egy mobil pci e áramhoz...? Amit mindnképp lerendelek természetesen...
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Sziasztok! Volna egy "gyorsan megválaszolandó legalábbis hálás volnék mert reggel érkezik a futár. Lényeg, hogy van a gépemben egy Asus Stixgaming 11giga 1080 ti minden megegyezik az oc val kivéve egy dolgot. Méghozzá a dobozán nincs feltüntetve, hogy OC az aura mellől ki van hagyva az oldalán meg az van írva a helyére, hogy 0dbfan silent gaming. Harapós kis darab ugyanis 150 et elviszi 750+ memóriával és "csak" plusz 50 powert kell ráhúznom mindehez MSI be. Meg hát ugye még a maffia se rezzen meg csak egy két dolgot kell levenni amit szinte nem is látni ha leveszed és 3840x2160 ban kényelmesen viszi.
A kérdésem az volna PLZ VALAKI gyorsan válaszoljon Nekem, hogy össze tudom ezt én kötni SLI be? Egy ugyanilyen kártyával csak az már OC is... Azért sietgetek meg türelmetlenkedek mert holnap reggel érkezik a futár elvileg és 370 et kiperkálni jobban esne ha biztos volnék a dolgomban. Bár az egy kicsit megnyugtatott hogy online vásárlásnál nemhogy 3 hanem 14 nap elállás van. De akkor se szívesen kellemetlenkednék PC Landtől rendeltem. Nem értek hozzá de ha 1080 ie mindegyik akkor közös GPU val elvileg működnie illene ugye? Valaki ha meg tudna nyugtatni megköszönném. Hálás volnék....
Természetesen lap-energia adott. 1000-es chieftec táp és egy Z170A Gaming M9 ACK
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Az is érdekelne akad e olyan program ami játékon belül mutatja a gpu hőfokát füzetősről tudok. Ingyen?
-
Liner
aktív tag
Bocsánat ha iszonyat nagy hülyeséget kérdezek de egy 1080 at össze lehet kötni az elődjével? Tehát pontosan ugyanaz a típus meg minden jelen esetben Asus Rogstrixti
Azt is meg szeretném kérdezni, hogy külön alkatrészeket tudok e vásárolni egy komplett venti kéne mert sajnálatos módon az 1070-nek letört az egyik ventije Nem áll széndékomban így használni. Valaki help plz[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Hát az a helyzet, hogy szerintem túlállítja a játék sajnos. Viszont segít. Mert ha visszaveszed a felbontást, akkor tökéletes. Nekem is mondjuk Fallout 4-et ultra highra lövi be maga a játék utána fogom NV. exp felbontás vissza. Mert akkor meg se rezzen és 60 fps mellett produkál még mindik 4k-t amúgy sajnos 3840x2160-ban csak látszólag fut az elején igaz valóban rezzenéstelenül főleg az elején a lakásban aztán lent a vaultban már néha lemegy 40-re Ha meg még küzdelem is van akkor 35. Viszont ha visszaveszed 2560x1440 re akkor mindent elbír még az addonokat is amik szintén megterhelnék szegény játékot. Vagyis szegény kártyát. . De pld a Dishonored 2-t tökéletesen belövi a maffia 3 al együtt Mass effect 4 et is Tomb raidert megint túlhúzza. Valószínüleg a 3 ezres felbontás élvezéséhez már feljebb kell lépni (1080)... Nekem mindezt egy 4.6 ra húzott skylakkel produkálja, szóval a proc. megfelelő szerintem.
-
Liner
aktív tag
Na meg is oldódott a problémám. Már másfél éve így van amúgy csak most ráparáztam a lila képernyőre. Fallout 4 mods... Amúgy az égvilágon semmi baja. Csak azt nem tudom aki nem ért hozzá minek riogatja hülyeségekkel a másikat. A szervizes pasinak volt igaza. Semmi baja nem lesz ettől. Ha játék előtt elindítóm a fix hűtést semmi baja nem lehet. Mondom silent modba meg sem mozdulnak a lapátok. a kártya nem melegszik. Ha nekiállok játszani valami izmos játékkal akkor néha!! Bepörgeti olyan 20% on akkor most hogy melegedne túl stabil 50 en? Nem 20 évig mennek a lapátok csak 10. 1-15. De addigra meg lejár a gar. és kicserélem rajta valami turbóra. Ez teljesen jó megoldás volt. Most már többen is mondják.
-
Liner
aktív tag
Bocsánat az nem hihető, hogy nem kelti fel. Már késő volt. De ha te mondod. Attól független köszönöm a tanácsot mindig az a legjobb aki rossznak látszik.
-
Liner
aktív tag
Nem tudom Nekem nem igazán hihető, hogy egy letört lapát felkelti a figyelmüket. Szívesen kifizetem a ventilátor cserét. De csak, hogy tudd!! Megtörtént már velem ugyanez. Ráadásul ugyanezzel a kártyával! Bevallottam. Úgy is adva lett egy új. Úgyhogy valóban!Nem cécóznak. Én ilyen becsületes gyerek vagyok! Úgyhogy megint bevallom. Végeredményt közlöm. De amúgy szerintem ha ez problémát okozna akkor már meg kellett volna halnia. Mellesleg az ő hibájukból dörömböltem a tápon. Milyen hülyeség ez, hogy nekiáll 100-on menni akármit csinálsz... AZért azt még kipróbálom, hogy letöröm a szemköztit mit szólsz.
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Nem akarok tiszteletlen leni, de remélem túllihegitek a dolgot. Hűtést kap mondtam, hogy 51 % ra fel van húzva ha játszok elmondom magától kb olyan 5% ra felmegy. Ha videót nézek el se indul. Ergo ha valami probléma van az attól, hogy vissza van fogva erre mondta a szervizes mert direkt rákérdeztem, hogy ettől nem lesz különösebb baja. Paraszti ésszel szerintem se na de ezt a kártyát mindennel csinálták csak paraszti ésszel nem. Valljuk be. Ja felhívom az Asus központot azt tőlük megkérdem mi legyen. Sőt most írok egy mailt. Azt a hozzászólót nem értem aki azt mondta nem baj ha letörik mehet tovább. Hát nincs kiegyensúlyozva az egész gépet berázza mivel odacsavaroztam. persze nem egy centrifuga de sokkal gyengébb kiadásban tul. képen igen.
-
Liner
aktív tag
Nem sértődtem meg senkin hiszen magam írtam, hogy butaságot csináltam és azt is, hogy lusta vagyok. Talán azt csak most írom. Más sértést nem kaptam úgyhogy köszönöm a sok reagálást. Akkor elküldöm. De pontosan hova is menjek vele? Céges az Iponba vették oda nem akarok vele menni. Közvetlenül, mit csináljak hova menjek, küldjem, írjak? Egy dologra viszont senki semmit nem mondott az pedig a lila rózsaszín képernyő. Mai játékot remélem még túléli holnap meg elküldöm akkor szegényt. Amúgy felhívtam egy számítógép szervízt és az ottani szerelő megnyugtatott, hogy ettől az égvilágon semmi baja nem lehet... Hát ha ennyien másképp vélekedtek az minden csak nem megnyugtató. Holnap intézkedek és köszönöm a sok reagálást legalább biztos lehetek benne mit kell tennem. Még pénzem is van egy kevés valami gagyit beteszek addig a helyére azt marad a net pár napig meg filmek sorozatok. Teljesen jó az.
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nagy butaságot csináltam és nem akarom vállalni a következményeit. Mégpedig asus strixgaming 1070 em úgy gondolta egy a legfrisebb driver felrakását követően hogy az első propellerét nekiállja 100% on pörgetni. A butaságom az volt, hogy meg voltam róla győződve, hogy ez a táp és mivel más venti zörgése néha elmulik enyhe ütögetésre nekiálltam. természetesen hozzáértem az újjammal a felette ezerrel pörgő ventilátorba.. le is törött egy darab. Mivel tudtam, hogy ez így nem mehet tovább és nemn tudom nélkülözni a gépemet azt a megoldást választottam hogy sima átlátszó ragasztóval leragasztottam a "gonosz" ventilátort. Most ha videozok és wewzek akkor silent modba teszem. Ilyenkor úgyse pörög semelyik ha jól tudom... Ha játékra kerül sor csináltam egy olyan beállítást ami tul. képpen oc annyi különbséggel, hogy beállítom stabil 50 re a fordulatszámot. Eddig nem is volt semmi probléma. Most annyi van ami igencsak nem tetszik-bár mintha az utolsó windows frissítés óta csinálná illetve feltettem pár játáékot A fallout 4 Dishonored 2 mellé. M.Effect 4 origint nagyon nem csípjük de a játékot igen.. Mindegy ez off bocs.- hogy Alt tabnál néha játékindításnál megjenik egy pillanatra egy rózsaszín-lila árnyalat. De csak egy pillanatra. Szerintem legalábbis nagyon remélem nincs baj mert amúgy minden tökléetes. Ezt az egyet leszámítva napokba próbáltam kicsit tuningolni fallout 4 modok miatt de csak frapses tesztelés céljából dobott rajta egy tizest amúgy a max memória és mhz boost. is max volt úgy se volt semmi gond. Régebben ilyenkor fehér pontokat láttam megjelenni. Most semmi. Mit javasoltok? Várni nem szeretnék rá a "baj" az-az, hogy még garis. Csak ha most az asussal cseréltetek egy ventit akkor várhatok rá egy hetet szerintem kb. Arra gondoltam, hog
,y rakok rá plusz ventit anélkül, hogy ehhez hozzányúlnék már ha egyáltalán lehet ilyet.... Lehet vajon ilyet, hogy sima szerelővel felrakatok egy ventit és megtartja a garnciát? Meg amúgy mit szóltok ehhez a szokatlan színű bevillanáshoz?előre is köszönöm a segítséget! Remélem történik ilyesmi. Üdv. Várom megtisztelő választokat.Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
Talán még annyit, hogy win 10 64 eredeti home és 1000 wattos Chieftec táp van benne 3 db 1 500 as ssd vel egy 250essel meg egy egy gigással az normál filmekre ugye meg letöltésekre fájlmozgatásra. Viszont a Steamet a c re raktam Tehát a rendszer vinyóra. Ez is kérdés bocs ha kicsit off, de okozhat ez különösebb problémát? szerintem jobban futnak a gamek mint a 250 es Samsungon mert először oda raktam ki a Steam könyvtárat,
-
Liner
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy Skylake 6700k@4600 meg egy gtx 1070 Asus Strixgaming kari lap MSI Gaming R9 ACK. Sajnos az UHD már ezt a konfigot is meggyötri. ÍNem azt mondom, hogy nem lehet rajta játszani.. De húzósabb játékok "csak" 2160x1440 ben futnak rezzenéstelenül. Maffia3 Dishonored 2. Amiket eddig próbáltam valamint itt van a Fallout 4 Ami a 3840x2160 al is megbirkózik. Mit mondjak, csodálatos látvány... Igaz ha nagyobb összeröffenések vannak akkor lemegy 45-ig az fps ami sajnos számomra látható mivel érzékeny vagyok rá és egy 137 centis tv re van kötve a gép. Ha azt szeretném, hogy a maffia 3 illetve a dishonored is ilyen felbontásban normálisan fusson, kell vennem bele még egy karit 1080 vagy a proci is kevés mert azt nem hiszem..Előre is köszönöm a segítséget! Sziasztok!
-
Liner
aktív tag
válasz Puma K #26344 üzenetére
Üdv!
Köszönöm a választ! Most Game módba van rakva ugye van OC is. Ezek szerint nyugodtan rakhatom OCba mert csak akkor terhel rá ha kell? Advanced optionsból 200 as pulzussal menekültem mert feltoltam maxra feszt is a adtam rá (memoria órajelet szerencsére nem mertem maxra tolni persze csak annyit, hogy ne legyen fehér Viszont Alt F4 el távoztam a Fallout 4-ből, mert színes kockákat véltem a háttérben felfedezni. Butaság volt mert amúgy hasít még 3840x2160ba is Ultra beállítások mellett. Most, hogy gyártó oldaláról leszedett driverrel nyomulok nagyon hasít Dishonored 2 is megy bár ott talán nem ultra minden maffia 3 nál már érezni, hogy nem ez a felbontás kéne ergo 40-60 sajnos a 40 et én már bőven érzem. Viszont van benne ez a gaming booster ha annak nekiállok akkor 3 szor nem et kell nyomnom az AVG nek, hogy ne kapcsolja ki ugye "turn off windiws services" Utolsó kérdésem, hogy ezt érdemes ilyen feltételek mellett is lefuttatnom? Mondjuk nem észleltem gondot 3-szor nemet nyomok és utána mind1 ik teszi a dolgát ahogy kell. Szóval akkoir mehet e az OC ezek a színes kockák mennyire voltak veszélyesek? Illetve az avg vel való küzdelem érdekelne még egy kicsit. Köszönöm előre is. Sziasztok!
-
Liner
aktív tag
Sziasztok! Elnézést a zavarásért főleg ha nem a legmegfelelőbb helyen járok, hogy jófele tapogatózom az biztos. Egy Asus Geforce 1070 Strix gaming szerencsés gazdája volnék és tulajdonképpen csak annyi volna a kérdésem, hogy van ehhez a karihoz egy külön leszedhető tuning program ugye a gyártó oldaláról. A kérdésem pedig az volna, hogy megfigyelésem alapján ez ki lövi az Nvidia beállításokat ami kissé zavar persze ott a jobbklikk. De mégis megkérdezhetném, hogy sima netezéshez illetve filmnézéshez így használjam e a gépemet, vagy hagyjam a tuning programot kizárólag a játékokhoz. Előre is köszönöm az esetleges segítséget. Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest