Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Liner

    aktív tag

    Sziasztok!

    Sajnos nagy butaságot csináltam és nem akarom vállalni a következményeit. :) Mégpedig asus strixgaming 1070 em úgy gondolta egy a legfrisebb driver felrakását követően hogy az első propellerét nekiállja 100% on pörgetni. A butaságom az volt, hogy meg voltam róla győződve, hogy ez a táp és mivel más venti zörgése néha elmulik enyhe ütögetésre nekiálltam. természetesen hozzáértem az újjammal a felette ezerrel pörgő ventilátorba.. le is törött egy darab. Mivel tudtam, hogy ez így nem mehet tovább és nemn tudom nélkülözni a gépemet azt a megoldást választottam hogy sima átlátszó ragasztóval leragasztottam a "gonosz" ventilátort. Most ha videozok és wewzek akkor silent modba teszem. Ilyenkor úgyse pörög semelyik ha jól tudom... Ha játékra kerül sor csináltam egy olyan beállítást ami tul. képpen oc annyi különbséggel, hogy beállítom stabil 50 re a fordulatszámot. Eddig nem is volt semmi probléma. Most annyi van ami igencsak nem tetszik-bár mintha az utolsó windows frissítés óta csinálná illetve feltettem pár játáékot A fallout 4 Dishonored 2 mellé. M.Effect 4 origint nagyon nem csípjük de a játékot igen.. Mindegy ez off bocs.- hogy Alt tabnál néha játékindításnál megjenik egy pillanatra egy rózsaszín-lila árnyalat. De csak egy pillanatra. Szerintem legalábbis nagyon remélem nincs baj mert amúgy minden tökléetes. Ezt az egyet leszámítva napokba próbáltam kicsit tuningolni fallout 4 modok miatt de csak frapses tesztelés céljából dobott rajta egy tizest amúgy a max memória és mhz boost. is max volt úgy se volt semmi gond. Régebben ilyenkor fehér pontokat láttam megjelenni. Most semmi. Mit javasoltok? Várni nem szeretnék rá a "baj" az-az, hogy még garis. Csak ha most az asussal cseréltetek egy ventit akkor várhatok rá egy hetet szerintem kb. Arra gondoltam, hog
    ,y rakok rá plusz ventit anélkül, hogy ehhez hozzányúlnék már ha egyáltalán lehet ilyet.... Lehet vajon ilyet, hogy sima szerelővel felrakatok egy ventit és megtartja a garnciát? Meg amúgy mit szóltok ehhez a szokatlan színű bevillanáshoz?előre is köszönöm a segítséget! Remélem történik ilyesmi. :) Üdv. Várom megtisztelő választokat.

    Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.

Új hozzászólás Aktív témák