- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
Sziasztok! Van itt valakinek Gainward Phoenix 1080 GLH-a? Ez ennyire antituningos kártya? Vagy csak én választottam bele? Ha hozzá sem nyúlok boostol 2050 ig, de néha 2075 ig is, viszont ha a gpu-t +15mhz fölé viszem már kilépked a játékokból, és a tesztprogikból is. A memória kicsit szerencsésebb, de nem sokkal, ott 50mhz-t tudtam emelni, de e fölött ugyanúgy elszáll.
Néztem 3d mark eredményeket, ott azért egyik másik 2150 körül is vígan ment.A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest