-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apa111
aktív tag
válasz Csupingo #16440 üzenetére
Na igen ,biztos nem egy vájt fülű vagyok játszom mellette szól a hangfal vagy füles és még a porszívó hangját is kellene hallanom elég fura ,de lehet az nem is porszívó hanem egy/ míg 21/ De félre téve a viccet van egy két ventis dual is az egy picit hűvösebb ,de nem érzem hátrányát a turbónak .
-
apa111
aktív tag
válasz azazbeza #16437 üzenetére
Ilyen kártyát használok több mint egy éve ,teljesen meg vagyok elégedve vele.Én nem hallok porszívó hangot ,talán egy kicsit jobban melegszik mint egy két ventis változat ,de ez azért is van mert hátul vezeti ki a meleg levegőt ,viszont cserébe nem főzi a többi hardvert a házban.Egész napos játszadozás után is ami jobban igénybe veszi nálam a hő fok 72c max 75 idle 32-34 fok egy deep cool kendomen házban
-
apa111
aktív tag
válasz juliensorel #14061 üzenetére
Nekem 70-71 fokos egy fél nap játék után mondjuk bf4 alatt 2560x1080 monitoron,de van egy kétventis asus is igaz ,hogy csak 3g ramos fehér a fiam gépében DOOM mellett félnap játék után 65 fokos és ráadásul a házba nyomja a meleget.Neki ugyan úgy 2560x1080-on játszik és 4 monitort hajt meg vele.Én megvagyok a turbóval elégedve ja 4k-ban is próbáltam ott sem volt melegebb .
[ Szerkesztve ]
-
apa111
aktív tag
válasz juliensorel #14059 üzenetére
Szia! Nekem asus turbó van ,de mitől hangos és miért forró ? Én nem tapasztaltam ilyet pedig egy éve meg van .
-
apa111
aktív tag
válasz darkstreet89 #11514 üzenetére
Jó hogy erre tévedtél az a program amit irtál / RogueKille / nekem is talált 10 bányászkát .Már elöző hsz -ben irtam én is ide azokkal a panaszokkal amivel te találkoztál probáltak kolegák segiteni sajna nem sikerült ,mindig csak a Gpu twekkel tudtam orvosolni a bajomat ideig oráig ,de ez most úgy néz ki be vált és persze a többi szakinak is köszönöm a segitséget
-
apa111
aktív tag
Én már mindent ki próbáltam amit itt le írtak a kolegák és csak a gpu twek segit nekem ,de játék közben újra elindúl ami akassza a kártyát,hirtelen be esik a /pl ,Doom 140-ről 80-ra aztán 10perc után vissza áll 140 körülire ugye ami egy picit ugrálgat . Ezt kb 2-3 hete kezdte elötte nem volt ekkora le esés fps-ben.De nem a számok ha nem venném észre az akadást ami elég jól ki vehető eddig nem ilyen azoknál a játékoknál amiket próbáltam.
-
apa111
aktív tag
válasz juve600 #11256 üzenetére
Igen a jenlenlegi helyzetben / játékokkal/ bőven elég.A 6g vs 3g már a nagyobb felbontásoknál érzékelhető a különbség főleg a 4k-nál.Ott ami nekem elment /Doom 40fps ultran a gyerek 3g 18-20 fps volt/.,de ha 60 fps felett akarsz játszani akkor full hd-ra tökéletes .Szóval nem éri meg a felárat a 6g.Ezt úgy állitom azokkal a játékokkal amivel mi próbáltuk.
[ Szerkesztve ]
-
apa111
aktív tag
válasz Extremex #11233 üzenetére
Szia! Nekem ugyanez a jelenség van pár hete.Asus turbó kártyám van / Asus gpu twekben ,van egy olyan fül Gaming Boster elinditom ki irja 10 program leállitva és elmúlik a gond,de ezt minden eggyes inditásnál meg kell csináljam.Nekem is akadnak addig a játékok.Virúsirtó, malver keserö , trójai keresö futtatva nem talált semmit.Driverek cserélgetve úgy tünt jó,de mégis elő jött ez a dolog ddu lepucolva semmi változás. Gpu twek csak az tudja megállitani, vagy marad op rendszer újra rakása.Ha valaki tudna ezzel kapcsolatban valami okosságot mondani szivessen fogadom.
[ Szerkesztve ]
-
apa111
aktív tag
válasz Whysperer #11202 üzenetére
Én is ezt beszéltem a nagyobbik fiammal ,hogy még 4k -ban is elég jól meg állja a helyét az 1060-as persze egy-két maxolást lejebb kell venni,de szeritem még úgy is szebb mint full hd teljes maxon.Bár neki van a 3g azon jobban látszik 4k-hoz kevés de a 6g elég jól helyt áll singleben ,de hogy mondjak valamit multi kedvenc/ Left4 dead 2/ régebbi játék 4k 60hz 60fps meg se mozdul 20-30 fös játékokban és persze 140cm -en az is egy jó élmény.
-
apa111
aktív tag
válasz petymeg #11196 üzenetére
Szia! Nekem 1060-ból 6g-3g mind kettő van tökéletes full hd-ra még a 3gigás is és még olcsóbb is mint a 6g.2560X1080 monitoron tolom multit is nem akadály neki semmi ultrán. 4k tv probálva 30-40 fps ultrán leg -
újabb játékok is .Ha csak full hd -ba gondolkozol böven jó rá még pár évig,és késöbbiekben még mindig vehetsz egy 1080 -at ami ujabb pár évig ki szolgál vagy valami hasonlót amit majd ki dobnak a piacra.Én nem vennék használt 1070-est annyira nem adják olcsón és ha laikus vagy mint én könnyen beleszaladhatsz egy rossz vételbe.Persze vannak kivételek /Lec /fiam vett töle gtx960 garist azóta is tökéletes. -
apa111
aktív tag
válasz Redneck #10990 üzenetére
Köszönöm a válaszod megprobálom ezeket amit irtál. Azt a 6100 a srácnak irtam amikor még nekem is az volt most Ryzen van elviekben proci téren rendben . Sajnos nem voltam sose jó fogalmazásban meg hát as -se tudtam hogy írjam le majd megprobálom össze szedni magam Még egyszer köszi
-
apa111
aktív tag
válasz laskr99 #10960 üzenetére
Nekem is ezt csinálta a cori3 6100 játékőknál, bechmarkban meg jól szerepelt.
Más: Kérdésem lenne mindenkihez nem -e tapasztaltatok olyant ,hogy beragad a kártya értékek.Értem ezt úgy 1901 megy a gpu a memoria 7600 és hőfok 60c de venti csak 30% alapon pörök és ezt mind ugy teszi egy sima böngészö melett,Ezt csak úgy veszem észre ha meg nyitom / Aida gpu-z vagy asus gpu twek/ prőgramokat egyébként a 30%venti használat mellet normálisnak tünik a használata a kártyának.Még egy észre vétel játékoknál pl DOOM full hd minden max 78-88 fps között ugrál olyan 10 másodpercenként fel villan 190-200 fps ,vulkan alatt 1 hónapja akkor eset be 100 alá az fps ha rengeteg dög volt egyszerre a pályán és ha csak egyedül volt az emberkém akkor 200 fps mutatott.Leg újabb driver van fent utobbi pár drivernél ezt csinálja .Ja még egy ASUS GPU TWEK megnyitom van egy funkció benne optimalizáció elinditom 8-10 dolgot leállit gondolom a háttérben futó progik közül akkor helyre állt ez a dolog ,de most már nem tudja leállitani öket hibát ír ki.Lehet hogy megadja a kártya magát? Asus turbo 6g , Minden ötletet szivessen fogadok köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest