- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spyduck
nagyúr
Na srácok, csak igazam lett, semmi értelme az erős CPU-nak GTX 1050 és 1050 Ti mellé, még a GTX 1060-nál sincs értelme: [link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
AxBattler #5310 üzenetére
Utolsó ezzel a témával kapcsolatban. Sok oldalon csak csali a termék és a hozzá tartozó ár, így azt, hogy megtalálható az adott termék az oldal nem jelent semmit. A koncepció az, hogy légy te a legolcsóbb, majd átbeszélhető vagy egy másikra. Az emberek 30%-ra bármit rá lehet beszélni.
-
-
spyduck
nagyúr
Eredeti: (#5262), erre jött egy reakció: (#5279), majd válaszoltam: (#5281)
Egy vita miatti párbeszéd rossz értelmezése az alapvetően probléma Mindenki másról beszélt (GTX 1050, GTX 1050 Ti, Strix, Strix OC Gaming stb..) így nyilván nem értettük egymást. Én a sima GTX 1050 Ti és a 1050 Ti Strix OC gaming-ről beszéltem, más a GTX 1050 Strix-ről, de úgy látom volt olyan aki a GTX 1050 Ti és a 1050 Ti Strix Gaming-ről beszélt. Volt aki külföldi árakat nézett, volt aki ÁFA nélküli hardveraprós árakat én pedig hivatalos árakról beszéltem.
Bruttó kisker árat írok, úgy könnyebb. Amikor írtam a tesztet így néztek ki az árak:
Asus PCIe NVIDIA GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 - PH-GTX1050TI-4G - 62.900Ft
Asus PCIe NVIDIA GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 - STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING - 82.900FtSzerintem kár ezt a témát tovább folytatni. Miért?
- Mindenki másról beszélt
- Napi szinten változnak az árak
- A bányászat miatt kialakult VGA lufi úgy látom kipukkant és a korábbi "20.000Ft-os" különbség nemsokára visszaesik normál árra. A GTX 1070 és 1080 ára az elmúlt 2 hétben 30%-ot esett.Azt viszont továbbra is állítom, hogy a legolcsóbb GTX 1050 Ti a legjobb vétel.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Viktor77 #5294 üzenetére
10 eve ezt csinalom es mindig alapos vagyok, voltam. Nyilvan hibazhatok en is, de azt beismerem.
Szakmai vitak meg hozzaerto korokben is elofordulnak. Altalaban olyan dolgokat szoktam tesztelni ami erdekel. Tesztek utan pedig sokszor be is szoktam bizonyitani, hogy rengeteg felrevezeto informacio van itt a forumon. Legutobb 10 hovezeto pasztat teszteltem es a forumban legjobbnak kikialtott paszta a kozepmezonyben vegzett. Persze utana jott az, h rosszul mertem. Jah, direkt csalok
-
spyduck
nagyúr
Szinte az osszes hazai IT nagyker a pertnerunk, az o netto araikat mondtam, amik napi szinten valtoznak. Amugy az egyik legnagyobb hazai kereskedelmi IT cegnel dolgozok. Iden azt hiszem mi adtuk el a legtobb VGA-t itthon. En konkretan tesztelek is, azert is szoktam jokat mosolyogni amikor kioktatnak
Szerk: en elhiszem amit mondasz, meg szep dolog a marketing, de amikor ott van elottem 5 kulonbozo gyartmanyu GTX 1050 Ti e sjatek alatt nem vagy alig merheto a kulonbseg, tovabba egyiknek sem hallom a huteset (táp ventije hangosabb), akkor felmerul bennem a kerdes, h minek fizessek tobbet?
-
spyduck
nagyúr
GTX 1050 Ti -ről beszéltem, elnézést.
-
spyduck
nagyúr
Ez gondolom a bányászkorszak előtt volt...
Én a nagyker árakat veszem alapul. Jelenleg egy Sima Asus GTX 1050 a nagykereknél 45.000Ft + ÁFA, míg egy Strix Gaming 55.000Ft és egy Stirx Gaming OC 60.000Ft + ÁFA felett van. Mivel teljesítményben nem tud érezhető különbséget produkálni nem értem a felárat. Ha az alap Asus annyira hangos lenne és melegedne még csak megérteném, de sima GTX 1050 is halk és hűvös.
Szerk: Amúgy az elmúlt hónapban minden héten lentebb mentek az árak. Konkréten a GTX 1060 és 1070 - 30%-al lett olcsóbb.
-
spyduck
nagyúr
válasz
menyus4661 #4899 üzenetére
Neked elindul az AC Origins HIGH-on 2GB-os GTX 1050-el? Nekem nem indult el, mert oda tobb kell mint 2GB. Ugyan ez volt az Andromeda es COD WWII eseteben is. Csinalj lecci eg printscreen-t a beallitasokrol es toltsd fel ide, kivancsi lennek ra! Koszonom!
-
spyduck
nagyúr
Egy kis GTX 1050 Ti móka
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest