- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
cyber86 #9108 üzenetére
Gigabyte 8800GTS (320MB), és az történt vele, hogy egyszer csak elkezdett nem működni...
Volt kép addig, amíg nem töltötte be a driverét!!! Ha leszedtem a drivert, akkor ment alapértelmezett VGA-nak, de rendesen nem volt hajlandó. Dec. 5-én küldtem vissz, azt mondták, hogy az éven ne várjak új karit
Hát ez van. Most 6600GT, holnaptól meg S3Trio
-
Szatesz
őstag
válasz
cyber86 #8602 üzenetére
Hat riva tunert tudom ajanlani hozza en mindig azzal csinaltam a tuningot. Ha vizhutesed van akkor fogod tudni huzni rendesen( ha van a vga n is viz blokk).Amugy meg tapasztalataim szerint nekem a gainward lefutott 648/1536/1020 on.. de csak 3d markig hasznaltam igy mindennapokra meg 612/1460/1000 volt....ezt minden gtx elbirja... Nekem az ultra elvileg majdnem ugyan az de lefutott 712/1800/1182-n is ez mar komoly eredmény gyari hutovel szobahomersekleten....Majd jovoheten kirakom az ablakba is mit bir...
-
válasz
cyber86 #8108 üzenetére
Úgy néz ki megvan a hiba, de ez csak a régi GTX-ekre vonatkozik !!! Az R520-as ellenálásodat nézd meg mekkora. Ez a hátán van a két tápcsati közötti vonalban a nagyjából a kártya közepén, AT8B időzítő mellett. Volt egy sorozat ahol 49 kOhm-osokat pakoltak rá, és azokat kell kicserélni 29 kOhm-ra. 68C helyett 40C-nek kell lennie.
Állítólag ez gyógyír a "bad buzz"-ra -
válasz
cyber86 #8108 üzenetére
Ha a Crysis-ben fixen csinálja akkor Rover-nek lesz igaza, mert ott luti fullon megy a táp, a WOW meg akkor határeset a kártya számára, mert kapcsolgathat idle és load között.
Egy szó mint száz: Rover szerint körömlakk a tekercsekre,
De hogy ezeket hol kell körömlakkozni:
Mert még ezek oké: -
válasz
cyber86 #8086 üzenetére
Szerintem csak annyia a probléma amit írtam feljebb; a vízhűtő blokkod felerősíti a BGA IC interferenciáját. Ugyanez a jelenség notebook-oknál elég jellemző szokott lenni, mert ott általában egy nagyobb fém tepsi szokott lenni pl.: az északi hídon ami a billetyűzet alat van, és azok cefetül tudnak vinnyogni, síponi, nyöszörögni
kész állatkert. Nekem is van egy kis valami noname notenook-om, és amikor nagyítom, vagy görgetem az ablakot, mindig kommentálja tücsökciripelés-szerü hanggal.
Ha visszatennéd a gyári hűtőtönköt, a szilikon-kerámia papucsokkal együtt feltételezem sokkal halkabb lenne. De szerintem ne vacakolj vele, ezért garanciába nem fogják visza venni (főleg ha elmondod, hogy a vízhűtéses blokk alatt, amit kicseréltél....ÖÖÖöööö....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest