- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz BullKoxa #549 üzenetére
Szia!
Próbáld ki az alábbi linken található beállításokat:
How to Enable, Optimize, and Tweak NVIDIA G-Sync -
BullKoxa
őstag
válasz csiby222 #548 üzenetére
Helló. Akkor lehet nálam nincsen fent a monitor driver-e. Majd felteszem ha nem felejtem el, meló van.
Valaki tudja hogyan kell beállítani rendesen a G-Sync-t? Tegnap írtam valakinek mire tegye , más meg írta hogy az On nem jó, Fast a jó.
Valaki ezt írja , angol oldalon nézte ő így használja és én is így nyomtam 1 évig.
" 3d beállítások függőleges szinkronizálás be.
Angolul: manage 3d settings vsync on "Tegnap pedig ezt írták nekem
" Nem szabad arra rakni ( On) , "Gyors"-ra kell, különben input lagod lesz.
Jó lenne egy jó kis magyarázat pontosan a G-Sync-re, akár a PH is csinálhatna egyet. Szerintem lenne értelme, és még biztos vannak ebben a cipőben mások is nem csak én.
Bocsi az írásomért, de én ebben az oldalban bízom. Telóról vagyok
Üdv : Kornél[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném akinek G-Sync-s a monitorja ( erről van szó és innen ) és magyar a drivere annak sem írja rendesen a dolgokat? Driverem 419.67
Itt nem a DisPlayport kábelt írja
itt pedig még a moncsit sem hozza fel, angol videókban itt is lehet látni a mocsi nevét is !
[ Szerkesztve ]
-
csiby222
aktív tag
Nem találtam összehasonlító videót sehol DCH vs Standerd-ről, mióta megjelent azt használom semmi különbséget nem vettem észre, akinek telepítek gépet mindig azt rakom fel ha van rá lehetőség. Ezért sem éreztem szükségét annak hogy kipróbáljam hogy lehet-e DCH-ról Standerd-re visszatérni.
Azt nem csináljuk meg ami működik.
-
csiby222
aktív tag
Dobj rám egy privátot teamvieweren megoldjuk valahogy ha gondolod.
-
Cs1csó
félisten
válasz csiby222 #536 üzenetére
Nekem ez a Standard vs. DCH driver sem tiszta, amit kiszűrtem, hogy a Standard az ami évek óta is van - volt - a DCH pedig egyfajta UWP app-os megoldás, de azt is olvastam ha egyszer így telepítem, akkor többé nem tudok visszatérni a Standard-re.
EZ a Windows tiszta telepítése után is így marad?
-
Cs1csó
félisten
A te kártyádra - GTX 980 - nincs új driver hozzá ez van:
Version: 430.86 WHQL
Release Date: 2019.5.27
Operating System: Windows 10 64-bit
Language: English (US)
File Size: 542.26 MBInnen szedd le és ezt telepítsd: [link]
Előtte persze az esetleges katyvaszt amit csináltál takarítsd le DDU-val innen töltve - görgesd le ott van alul: [link]
Nekem GTX 970-em van - kb. ugyanaz a kártya - és nincs nekem sem frissebb ez van fent: 430.86
(ezek a mostani "hotfix" meg a "DCH" és a "SD - Studio Driver" NEM ennek a sorozatnak készült hanem a legújabb esetleg a 10xx-esnek.
[ Szerkesztve ]
-
bitmad
aktív tag
válasz csiby222 #530 üzenetére
Azt próbáltam már, a 430.86 driver standard verziója sem megy fel.
Az Experience-t is próbáltam feltelepíteni, de az meg azt írja, hogy nincs elég hely a lemezen.
Mekkora hely kell neki?
Az ssd-m 512GB-os, azon van még kb. 300 GB szabad, az kevés neki?Amúgy az experience sosem volt fenn.
[ Szerkesztve ]
-
-
bitmad
aktív tag
Sziasztok!
Frissíteni akartam Win10 alatt az nvidia drivert, de nem sikerült.
425.31-ről akartam 430.97-re frissíteni, de azt írja ki, hogy "Az NVIDIA telepítő sikertelen".
Lehet hogy az volt a baj, hogy hotfixes az új driver?
Mondjuk előtte frissítettem a windowst, de még mindig az 1809 verzió.
Próbáltam már a DDU programmal törölni a régi drivert, de nem segített.
A régebbi verziójú (430.86 ,425.31) drivereket sem lehet felrakni.Valami ötlet, hogy ne telepítsem újra a windowst?
A videókártya biztos hogy jó, mert mikor visszaraktam a régi ssd-met, amin a komplett Win7 rendszer volt, azzal simán ment minden játék.
[ Szerkesztve ]
-
csiby222
aktív tag
Az Nvidia fórumon linkelte be valaki onnan van a link. Akkor bukkantam rá amikor a VRR opció hiányára próbáltam megoldást találni elméletileg ezzel a béta driverrel már megjelenik ez az opció a Windowsban viszont Én nem tettem fel mert nem rakok fel béta drivert ez amolyan elvi kérdés nálam.
-
-szabi-
addikt
Hi
Mostanában többször látom ezt:
Frissítettem a drivert de nem segített.
Mit kellene ellenőriznem, csinálnom?üdv
-
csiby222
aktív tag
Ha valakit érdekel van új béta driver: Nvidia 435.27
-
core i7
addikt
Sziasztok az Nviudia 3D visiont már uj driverekkel nem is lehet hazsnálni vagy mellé telepíthető maga a 3D vision? Csak mert új windows 1903-hoz már kell a 430-as driver
-
csiby222
aktív tag
válasz csiby222 #508 üzenetére
Mondtam Én, hogy lesz hotfix driver bár így lenne ötösöm a lottón.
- Forza Horizon 4: Game may crash when driving through tunnels
- Code 43 error when installing driver 430.64 on Windows 10 May 2019 Update system with Intel Sandy Bridge CPU[ Szerkesztve ]
-
csiby222
aktív tag
Én igazából egy 1809 és 1903-s Win össze hasonlítást szeretnék a legjobban mert ez a 1903 jó pár fps-től megszabadított és azért kompetitív játékoknál nem lenne hátrány ha visszakapnám.
-
csiby222
aktív tag
Én eddig nem tapasztaltam semmilyen féle hibát. Vagyis volt egy G-Sync bugom de az már megoldódott bár amikor jelen volt egy ki/be jelentkezés megoldotta csak mikor elfeledkeztem róla volt kellemetlen de az is megszűnt. AMD oldalról ugyan ezt már nem tudom elmondani pedig többet volt olyan kártyám mint Nvidia. De mindenki a saját tapasztalataira építkezik.
-
Dtomka
veterán
Összehasonlítás:
430.64 vs 430.86 on a GTX 1050
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PR-Telecom
- Google Pixel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- További aktív témák...
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest