- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csabahun
senior tag
válasz
Beowulf_78 #3257 üzenetére
Pffffff,ennyi minden ,hogy jöhetett "szegény" Nvidia nyakára?
Úgy látszik a sors is ellene van. -
Csabahun
senior tag
Szerintetek mit lép az Nvidia az ATI kártyáira???
Ezt nem árcsökkenésben értem hanem valami új vga-ra gondoltam.. -
Csabahun
senior tag
-
Csabahun
senior tag
Úgy látom az új GTX 280 lassan 80eft-lesz,ha igy mennek a dolgok továbbra is.
-
Csabahun
senior tag
Ez valószínű azért van ,mert most az NV összességében "bukott" egy nagyot(eddig)!Hiszen majd 3x-os áron kínál vga-t és mégcsak nem is 2x többlet teljesítménnyel!És tudod ez a nem mind1!Bár ha neked nem számít a pénz akkor hajrá....
De a személyes véleményem az az,hogy az NV most buktázott egy nagyot!!
De tény,hogy a leggyorsabb 1 GPU-s megoldás,csak nem mind1 milyen áron. -
-
Csabahun
senior tag
válasz
schwartz #1194 üzenetére
Na igen aki nagy monitort vesz játékra annak alap a csúcs vga mivel akkora felbontásban szinte csak azok futatják jól a játékokat.
De gondolom te belekalkuláltad a monitorvételnél ezt a dolgot is!!
Ja és ha nagy monitorod van akkor sem feltétlen a Nativ felbontásban kell használnod,jó igaz úgy a legszebb a képe de ha értelmes fps-t akarsz akkor vagy csúcs vga,vagy a felbontás lentebb kell venni.És aki meg vesz nagy monitort és nem vesz alá megfelelő VGA-t az meg megérdemli ,hogy 25fps-el játszon!!
-
Csabahun
senior tag
Abban igazad van ,hogy ha a hobbid a PC olyan szintem,hogy 150eft-ot képes vagy kiadni egy VGA-ra akkor nincs ezzel semmi gond.(max rájössz ,hogy teljesen értelmetlenül adtad ki a pénzt hiszen a régi is jó lett volna)
De érdemes elgondolkodni rajta,hogy van egy játék ami min. 60fps-el megy(ugye ez az érték már bőven folyamatos játékot biztosít) Pl:8800GT-vel ,akkor mi értelme van az összekuporgatott pénzünket elkölteni egy 2-3x annyiba kerülő VGA-ra amivel 100fps-el megy??
Hiszen fél év múlva úgyis fele annyi lesz,és nem lessz olyan játék ami katasztrófálisan menne addig a 8800GT-vel.
Persze mindenki arra költi a pénzét amire akarja,de nem árt ha egy kicsit gondolkodunk a vásárlás előtt.
A VGA nem olyan mint a processzor,ami jóval tovább kitart.
Szerintem meg itt egy összeesküvés folyik a vásárlók ellen,mert ha jól optimalizálnának a programozók akkor nem kellene olyan sűrűn váltani VGA-t.
És az a baj,hogy a programozók is inkább az új VGA-ban biznak.
És ha az Nvidia nem szólna bele mindenbe(Assasins Creed,ha jól emlékszem) talán akkor is előrébb lennénk.Szóval mindenkinek az ajánlom,hogy a nagy csábítás ellenére csak ÉSSZEL a vásárlással!!
Köszönöm
-
Csabahun
senior tag
Jó lenne ha nem csak te és én jönnénk rá erre a dologra,hanem mindenki.
Szivatják itt a jónépet ezekkel a VGA-al,meg 5 féle GTX 280,sc,ssc,Hiper clocked(+10Mhz) meg ilyenek.
Ez egy nagy etetés,és sajnos mi meg bedőlünk nekik.
Én már kiszáltam ebből ,pedig gépet akartam tavaszra de szerencsére megjött az eszem és másra költöttem el.
Mellesleg a 8800-as szériával még igen jó darabig jó fog menni minden,és amikor már nem ,akkor már a GTX 280 is fele annyiba fog kerülni.
Persze a pontvadászoknak megint jót tett az Nvidia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vírusirtó topic
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Nintendo Switch
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6 VGA!
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest