Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy ASUS GTX260-as kártyám.
A gyári hűtés venti-je a házból kifelé fújja a levegőt, vagy pont fordítva?Választ előre is köszönöm.
ui.: bocsi a furcsa kérdésért.
-
Adler
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Ahogy látom, át kell térnem a VLC média lejátszóra (nekem ez szimpatikusabb).
Mégegyszer köszönöm.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Windows 7 Ultimate 64 bitest használok. Az alaplap Asus Crosshair III Formula, benne egy Asus ENGTX260-as videókártya, 4 GB ram és AMD 965-ös BE proci. HD felbontású filmeket szoktam nézni. Ehhez K-Lite Mega codec pack-ot használok (a legújabb van fenn). Az Nvidia maghajtó programból pedig a 260.99-es verziószámút mert ezzel tökéletesen viszi az mkv filmeket. Ha viszont a 266.58 vagy a 270.61-es verzió számút felrakom akkor szaggat a filmlejátszás.
Ez mitől van? Van akinél jelentkezett ez a hiba?Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Most a héten veszek egy Asus GTX 260-at. csak attól félek, hogy a gyári hűtővel nyáron nagyon meleg lesz a kártya.
A most meglévő 7950GT-n is lecseréltem egy zalman hűtőre és 15 fokkal hűvösebb lett.
A GTX 260-nál is van ilyen hűtő, mert a zalmannál nem igazán találtam erre a sorozatra.
Válaszaitokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest