Új hozzászólás Aktív témák
-
gZoma
csendes tag
megoldva, zárható!
-
gZoma
csendes tag
oops, közben rátaláltam az említett topicra, legalább ott is feltehetem a kérdéseimet
[link]
gZ. -
gZoma
csendes tag
-
gZoma
csendes tag
Hello mindenkinek!
Röviden és tömören a sztorim: amióta ''upgrade''-eltem egy ASUS A8N-E alapú gépre, a korábban tökéletesen, kerio firewall mögött működő p2p szoftverek (revconnect, bitcomet) képtelenek stabil működésre abban az esetben, ha felinstallálom a hw-es firewall-t és active armor-t. Minden driver, BIOS, sőt XP (32 bites) a létező legfrissebb... már sok-sok fórumot böngésztem, de igazi megoldást eddig még nem találtam, azon kívül, hogy ne használjam a hw-es tűzfalat!
Van olyan ember kerek-e világon, akinek fagyás, BSOD nélkül, megbízhatóan működnek a p2p szoftverek az nvidia firewall, illetve active armor használata mellett? Ha igen, plíííz help!
Üdv:
gZ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest