- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Myair
tag
sziasztok
egy számomra óriási problémával fordulok hozzátok.
A családnál vidéken kezdett haldokolni a másik gépem, ez egy régebbi P4 2.8ghz-es northwood magos DFI alaplapos gép, Gforce 6600GT vga-karival,1gb ddr400as rammal.
A problémám a következő. Gyalutam mindent a gépről,win7et felraktam rá(telepítés közben újraparticionáltam, majd format), előtte xp volt, de ahogy észrevettem win7 tökéletesen fut ezen is, szal ugy döntöttem hogy ez marad.
Netet belőttem, stb, audio driver, minden jó volt addig a pillanatig , amíg a vga driverét akartam felrakni.
Felmentem Nvidia.com-ra és leszedtem hozzá az általa felajánlott legújabb drivert, figyeltem nagoyn a kiválasztásnál. geforce 6 series, 6600gt, win7, és x86, vagyis 32bitesre való.
Konkrétan erről van szó : 260.99_desktop_win7_winvista_32bit_international_whql.exe.
Elkezdődik a telepítés, minden jó(legalábbis annak tűnik, aztán kiírja hogy kész, semmi restart. és nem változott semmi. Sőt még a win7 által felajánlott gyári illesztőt is elbaszta, ami ugye felismerte a monitort, 20as samsung, és tudta az 1680x1024-es felbontát.
Ezek után elkezdtem visszafelele elszedni a korábbi drivereket, és asszem a júniusi ment fel végülis, de ez valamiért nem szuperál rendesen. Felraktam egy régebbi game-et, de még gyenge felbontásnál is olya bevillanások vannak, mintha túl lene melegedve a vga. néha ilyen pixelek becsúsznak game közbe, stb.
ez a kártya adata:
Valami ötlet, hogy tudnám felrakni a legfrissebb drivert a vga-m hoz? köszi a segítséget.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BIOS frissítés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest