Aktív témák
-
gunex
csendes tag
Ja és 3 éve vettem egy XFX 9800gtx kártyát ami másfél év után beszart és helyette küldtek ezt és ez gigabyte 9800gtx ami már használt volt akkor.
-
gunex
csendes tag
Hali
A mai nap ugy kapcsoltam be a gépem hogy nem indult el az nvidia driverem és olyan volt mintha nem is lenne felrakva rá pedig a programok között szerepelt. Próbáltam régebbit és ujabbat is felrakni de egyiket se látja pedig elötte telejesen letöröltem a régebbi drivereket. Próbáltam biost frissiteni, registryket törölni, törödezettség mentesiteni sem haszna nem volt.
Az inditási logo is csikozodik de utána semilyen képi hiba nincsen. A vga órajelei kb felezödtek ezt everestben néztem meg és persze egyik játékom sem indul el.
Win 7 64bit-m van.
9800GTX
Q6600
4GbNagyon hálás lennék ha valaki tudna segiteni.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest