Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
(Gondolom nem a technológiára gondoltál, de azt is leírom szívesen, bár szerintem előttem már sokan megtették.)
Bevallom már nem most próbáltam a szines szemüveget, de ahogy emlékszem nagyon enyhe néha csak sejthető 3D-s hatása volt. Nem is beszélve arról, hogy a színek ugye óhatatlanul is torzulnak, ráadásul a két szemedben különböző módon. Akkor nem is foglalkoztam vele mert nagyon nem tetszett.(Lehet hogy veszek párszáz forintért a héten egy ilyen szines micsodát és mégegyszer kipróbálom, hátha azóta finomítottak rajta, bár nem hiszem mert inkább a technológiával van probléma.) Ez viszont (az aktív szemüveges módszer)
teljesen korrekt. Ha valami "kilóg a képernyőből", akkor ha közelítesz hozzá a kezeddel tényleg lehet érezni a mélységet és olyan mintha meg tudnád érinteni, sőt ha tovább mozgatod a kezed olyan mintha a kilógó tárgy mögé kerülne a kezed viszont mégis előtte látszik ugye, tök paradox az egész.
Egy dolog van még, amit mindenképp ki akarok próbálni és az az IMEX 3D az Avatarral. Az lesz az igazi teszt, mert eddig mindenki azt mondta, hogy brutálisan jó, és ha olyan mint a 3D Vision akkor tényleg megérte az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Witcher topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest