Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Változó, átlagban kb. 2 hét.
Amit most rendeltem az így áll jelenleg:
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Köszi!
Mennyi idő alatt szoktak hozzad megérkezni a bill-ek? -
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Én a Kick75-öt low-profile-ban rendeltem, majd később a high profile conversion kit-el átalakítottam, ami miatt kellettek normál méretű switch-ek. Akkor a NuPhy Raspberry-re esett a választás, tökéletesen működik velük.
Az oldalukon lévő összes normal profile switch kompatibilis a billentyűzeteikkel.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Belecsaptam én is a lecsóba.
Eddig nem igazán foglalkoztam a billentyűzetekkel, de egy ideje már nézegettem az egész témát messziről.
Ennek a bejegyzésnek a hatására mentem fel a nuphy oldalára és végül otthonra rendeltem egy Kick75-öt.
Aztán három napra rá a melóhelymre a mostani Keychron B6 Pro helyett egy 100-as Node-ot.
A Kick piros a Node barna kapcsolókkal jön. Kíváncsi leszek meddig bírják a többiek az open office-ban.
Ezek amúgy csak a saját gyártású nophy kapcslóikkal kompatibilisek? Mindkét bill High profile formátumban jön.
Most tök jó kedvezmények és ingyenes szállítás is van, ha valaki rendelne.
-
-
Gratula, jó lett a cikk. Meg szép a billentyűzet. Nekem hangos most már a Keychron Q1 HE után, de az a retro felling nekem nagyon tetszik.
-
LLKobe
veterán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Igen láttam... Hátha ez is lesz később, mert amúgy tetszik.
-
-
LLKobe
veterán
Faja, épp most gondolkodom a Keychron K3 V2 cseréjén. De ISO kéne...
-
válasz
Krugszvele
üzenetére
Hát igen, az kicsit erős lett.
De hát gondoltak a "gyengébbik" nemre is. -
Krugszvele
senior tag
fúúú hogy lehet ennyire csodaszép mint ez a rózsaszín billentyűzet? fullos!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amit most rendeltem az így áll jelenleg:
De hát gondoltak a "gyengébbik" nemre is.