- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
MoP_FX 57 #22 üzenetére
Hali.Azt lehet abban is.Tudja kezelni mind a PAL mind az NTSC formátumot.Bár az igazat bevallva,ilyen konvertálást még nem próbáltam.Bár igen jónak kell lennie a programnak,ha azt nézzük a bolti ára 400$ körül van
.Én eddig olyant csináltam vele,hogy avi-ból svcd-t,DVD-t csináltam.De szvsz neked is ez a program kell.Rengeteg formátumot kezel,pl.:avi,mpeg,mpg,mp4,asf,mov,..stb),a kimeneti formátumok szintén szép számban vannak.
-
szilchi
őstag
Azt nem írtad,hogy mibe is szeretnéd konvertálni.Mivel mpeg file én a Canopus Procoder univerzális konvertáló programot ajánlom.Az bármit konvertál.Pal-ból NTSC-be és fordítva.AVI-ból mpeg-be és fordítva,stb..stb..És van benne video filter,igaz én nem használtam még ezeket(Expand color space,adaptive deinterlace,color safe,stb..).Nekem egy régebbi verzió van meg,az ujabbak még jobbak szvsz.De hogy honnan tudod megszerezni,azt nem tom sajna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest