- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Mondom, rátettem videora akkor WinMe logon kép szépemn fekete fehére virított, aztán mire elért a password logonra, akkor már csak összevissza kerregett mintamikor nincsen jól behangolva az adó....
Sztem ha NTSC lenne akkor mást csinált volna, hja jól tudom az a sorszámban tér el, nem ? -
Papa-Georgo
senior tag
Nem jó a képe...lehet hogy hangolni kellene, a win Me logon szép fekete fehér utánna meg olyan minhta bekéne hangolni...
-
Papa-Georgo
senior tag
THX!
Akkor megvan mit kell szereznem, remélem nincs vészes ára, mondjuk max. 1rugó körül.. -
Papa-Georgo
senior tag
Nos, akkor nekem most egy S-Video - RCA vagy S-Video - Scart kábel kell, RCA az mehet videon keresztül is akár nem muszály TVn keresztül.
-
Papa-Georgo
senior tag
most akko ez a 4pólusú ps2 ajzat milyen csatlakozó???
-
Papa-Georgo
senior tag
Nos, ehhez nem adtak, mert kitudja mikor hozta be a cég az országba, aztán meg behúztam, szal nem vannak ilyen tartozékok hozzá...
Az S-Video RCA, mert van egy S-Video bemenet a TV kártyámon, de az RCA ajzatú.
Olyan a csati ami a linken van akkor most ez az S-Video. Ezt kéne TVre rakni, de azon nincs RCA, legfeljebb videon keresztül vagy RCA => Scart átalakítóval....
Nah itt tartunk -
Papa-Georgo
senior tag
hát ez nem scart, azt azért megtudom különböztetni a ps2 től...
kifejezetten ps2 alakú, cak nem 6, hanem 4 pólusú, szal sztem az lesz jó amit salazol adottTHX
-
Papa-Georgo
senior tag
nupp...
-
Papa-Georgo
senior tag
Nos,lenne egy kérdésem.
Van egy Gericom laptopom és kiszeretném rakni a képet TVre. Van vmi PS2 jellegű ajzat a hátán ami elvileg arar van, hogy kitegye az ember TVre, cask azt nem tudom milyen kábel kell hozzá?
Ebben kérném segítségeteket.
Ha tudtok akkor linket is ahol ezt betudom szerezni, remélem nem vmi eszeveszett drága cucc...
Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest