Aktív témák
-
laslie92
senior tag
Helló Nekem a Laptopon (Asus K50AB) A Proci a És a két VGA egy Hűtő csőre van szerelve gyárilag így alap hőmérséglet 60-70 fok játéknál 90- és 100 közt cirkál Ha le nem ég közbe Jártam már így!
2x leégett harmadjára úgy voltam vele,hogy valamit ki találok rá!
Számítógép régi VGA-ról le szedtem a rézhűtőt és lecsiszoltam síkra! Váhtam ki belőle 3 Kockát!
és pasztával először ezeket helyzetem fel és úgy ráa gyári hűtést persze pasztát mind a 2 rétegnél használtam!
Így az alap hőmérséglet le esett 45-50 fok közé és játéknál is max 90 fok volt!
Ennél jobb eredmény úgylehet elérni a ha a kis kék vezetéket lekötjük a ventillátoról de így elégé hangos de így 30/70 fok volt ami szerintem teljesen korrekt!
Az ASUS k50 es szériájába az a baj,hogy a hőmérséglet szabályzó szó szerint szar! 80 foknál kezdi el pörgetni jobban aztán 90 nél mégjobban ami már lehet késő!
Pasztaként Ezüstöt használtam a Rézlapok 1.2mm-es voltak!
Másnak akinek ilyen laptopja van megóvhatja egy leégéstől!
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Hálózati / IP kamera
- iPhone-t használók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest