- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
Kár hogy nem a tied mert hasonlo masinánk van, akkor legalább láttam volna az enyém is belülről. most fog vissza menni az enyém szervizbe, mert sorozatos kékhalál (bad_pool_caller),Wlan megszakadás,kifagyások vannak és a DVD olvaso is egykét lemezt úgy darál hogy már bánto a hangja. ha megfogom az olvasot szinte én is remegek vele együtt
. Majd meglátjuk. Kicsit az is idegesít hogy a FUSI embere ahol vettem opra gyanakodott holott már 10x ujrahuztam Vista , Xp ugyanaz.megkérdeztem a VGA-t is, csak néztek és oltotta a fejem hogy a 7600 go milyen szuper ász vga.
-
Skyer
senior tag
Szevasztok Arcok!
Kérdésem a következő:
Van egy FSC Amilo Xi1526 os notigépem és kérdés az hogy hol lehet megnézni hogy a VGA upgradelhető e, illetve hogy mennyiért. Végigolvasgattam a forumot de nemnagyon találtam rá választ, vagy véletlen átsiklottam felette, ez esetben sorry!ja és a válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged