Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
Kár hogy nem a tied mert hasonlo masinánk van, akkor legalább láttam volna az enyém is belülről. most fog vissza menni az enyém szervizbe, mert sorozatos kékhalál (bad_pool_caller),Wlan megszakadás,kifagyások vannak és a DVD olvaso is egykét lemezt úgy darál hogy már bánto a hangja. ha megfogom az olvasot szinte én is remegek vele együtt
. Majd meglátjuk. Kicsit az is idegesít hogy a FUSI embere ahol vettem opra gyanakodott holott már 10x ujrahuztam Vista , Xp ugyanaz.megkérdeztem a VGA-t is, csak néztek és oltotta a fejem hogy a 7600 go milyen szuper ász vga. -
Skyer
senior tag
Szevasztok Arcok!
Kérdésem a következő:
Van egy FSC Amilo Xi1526 os notigépem és kérdés az hogy hol lehet megnézni hogy a VGA upgradelhető e, illetve hogy mennyiért. Végigolvasgattam a forumot de nemnagyon találtam rá választ, vagy véletlen átsiklottam felette, ez esetben sorry!ja és a válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló40AY
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Majd meglátjuk. Kicsit az is idegesít hogy a FUSI embere ahol vettem opra gyanakodott holott már 10x ujrahuztam Vista , Xp ugyanaz.megkérdeztem a VGA-t is, csak néztek és oltotta a fejem hogy a 7600 go milyen szuper ász vga.
Pyttawrx