- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
Kár hogy nem a tied mert hasonlo masinánk van, akkor legalább láttam volna az enyém is belülről. most fog vissza menni az enyém szervizbe, mert sorozatos kékhalál (bad_pool_caller),Wlan megszakadás,kifagyások vannak és a DVD olvaso is egykét lemezt úgy darál hogy már bánto a hangja. ha megfogom az olvasot szinte én is remegek vele együtt
. Majd meglátjuk. Kicsit az is idegesít hogy a FUSI embere ahol vettem opra gyanakodott holott már 10x ujrahuztam Vista , Xp ugyanaz.megkérdeztem a VGA-t is, csak néztek és oltotta a fejem hogy a 7600 go milyen szuper ász vga.
-
Skyer
senior tag
Szevasztok Arcok!
Kérdésem a következő:
Van egy FSC Amilo Xi1526 os notigépem és kérdés az hogy hol lehet megnézni hogy a VGA upgradelhető e, illetve hogy mennyiért. Végigolvasgattam a forumot de nemnagyon találtam rá választ, vagy véletlen átsiklottam felette, ez esetben sorry!ja és a válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest