Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Félkörpanorámás Thermaltake ház, ezúttal faberakással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kopasz93
csendes tag
Üdv!
A laptopom egy ASUS N61Da, és a következő a problémám.
A minap el akartam indítani a laptopomat, és hát szerencsétlenségemre, nem indul...De a BIOSba sem lép már be. Újraindítottam, kiszedtem az aksit, nyomvatartottam a bekapcsoló gombot, szétszedtem a laptopot, portalanítottam mindent, kiszedtem a memóriamodulokat (2 db 2gigás van) és próbáltam eggyel elindítani, a slotokat is variálva, de semmi. Fekete képernyőt kapok csak. A merevlemez működik szerencsére, az adataim megvannak.
Alaplaphiba lehet? Ha igen, mennyibe kerül a javítás? Érdemes megjavíttatni egyáltalán?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell DA200 mini adapter/dokkoló/HUB (USB-C -- HDMI + DSUB (VGA) + USB-A + RJ45 (Ethernet))
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- DisplayPort - HDMI
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest