Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyman
aktív tag
OK, de akkor mit tehetek? Ahogy olvasgattam ennek a BC4313-nak 65-72 a max, ezt el is éri, ha közel van a router, de több kellene. Eddig azt gondoltam, hogy a DIR-600-as miatt van ez és az elméleti 150-nek ez a gyakorlati maximuma, de a telómon ma fedeztem fel, hogy az 135-öt mutat. Tehát a rotert hiába cserélném ki egy 300-ra, nem változna a helyzet. Láttam, hogy lehet valahogy mókólni a biost, de nem akarom hazavágni a gépet. Ezért olyat tennék bele, mait támogat és persze gyorsabb.
Egyébként minden gyártónál van ez a whitelist ?
Köszi.T_chris: köszi, egyelőre elhalasztom ezt a projektet, a fenti jobban érdekel. A vége az lesz, hogy veszek magamnak egy normálisat, ezt meg megkapják a gyerekek.
-
luckyman
aktív tag
Sziasztok.
Lenovo G580-ba milyen wifi kártya ajánlott, ha cserélni szeretném? Ha jól tudom, ez egybe van a bluetoothal.
Intel 7260-at nézegetem, de se bontva ( ez lenne a preferált ) se újonnan ( ez az ára miatt kevésbé preferált ) nem nagyon találni.
100-as netem van Dir-600 routerrel, a laptop 72-vel kapcsolódik a telefon 135-el. Ebből gondolom, hogy a Broadcom 4313 a gyenge láncszem. Bár a routerem is bohóckodik néha.Szóval mi az ajánlott, egyáltalán cserélhető e, nem fogja e tiltani a bios? Mintha hallottam volna ilyenről.
Köszi.
Ja, még a annyit, hogy olvastam egy ilyen eladó G580-ast, az optikai meghajtó helyén egy ssd volt. Azt hogy lehet megcsinálni, nem látszódik? Van valami beépítő keret hozzá? Mi lenne az előnye egy ilyen hibridnek és mekkora kéne bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged