Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Sziasztok!
A laptopscreen.com oldalról van bárkinek tapasztalata?
Azt olvastam, hogy van UK raktárjuk (nem tudom ez az info mennyire up-to-date, lehet hogy brexit miatt már van EU-n belül máshol is nekik).
Kérdés: Számolni kell vámmal ha onnan rendelek? -
ez_meg_emaz
őstag
Nagy szépen köszi.
Amugy t5500 és t2300 között ha jol látom csak a 64bit a különbség, vagy van még vmi?
A melegedéssel szerinted nem lenne probléma pl t1300-rol t5500-as váltásnál? Egyik ugye 31W-os másik 34, vagy ilyen apro különbség nem számít?
Amugy mint írtam most csak érdeklödöm, mert most sajna nincs rá keret, ha lenne már venném is és rohannék beszereltetni. -
ez_meg_emaz
őstag
Köszi hogy írtál.
Chipset: i945GM
Még mindig érdekel hogy le tudom e cserélni és ha igen mik közül választhatok. Ja és ha tudtok ajánlani vkit akinél olcson lehetne venni procit azt is megköszönném. Bár a csere nem most esedékes, de az ilyen infot jo tudni.Aproban ahogy néztem t2300 8k körül megy.
Hát lehet tudnék vadászni 80-85ért ha honapokig azt lesném ki ad el ennyiért 2 magos t60at. De szerintem egyszerűbb volt most megvenni 1 maggal és majd ezt a procit lecseréni.
Tehát ebben nem értek egyet. Viszont az aláírásod tetszik
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
ibm t60-as notiban lehetséges a t1300.as proci cseréje vmi komolyabbra? Pl t2300 vagy t2400? Ahogy nézem a t2300 ugyanaz csak 2 magos.
Vagy több info kéne a notirol?Igazábol most készülök venni egyet egész jo áron. Gondoltam ha cserélhető a proci vmi 2 magosra akkor sokáig jo lesz nekem még. Ha nem akkor majd késöbb max lecserélem másik notira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Xbox Series X|S
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged